„Šis laikotarpis Lietuvos energetikos sektoriuje – itin intensyvus ir pilnas permainų. Grupės įmonės vykdo ne vieną strateginį projektą apie kurių naudą ir progresą nuolat informuojame visuomenę ir partnerius. Be to, kaip ir visa rinka, tobuliname savo darbdavio įvaizdžio komunikaciją. Todėl ieškojome komunikacijos partnerių, kurie savo ekspertinėmis įžvalgomis užtikrintų sklandžią grupės ir jos projektų komunikaciją“, – sakė Ernesta Dapkienė, „EPSO-G“ komunikacijos vadovė.

„Visada džiaugiamės galėdami prisidėti prie strateginės reikšmės įmonių ir jų projektų komunikacijos. Lietuvos energetikos sektorius pastaruosius keletą metų itin sparčiai keičiasi ir turi įdomių komunikacinių iššūkių. Ne išimtis ir visa „EPSO-G“ grupė. Turime sukaupę daug patirties energetikos sektoriuje ir esame pasiruošę padėti klientui siekti išsikeltų tikslų“, – teigė Daiva Lialytė, „Integrity PR“ direktorė.

„Integrity PR“ yra viena didžiausių ryšių su visuomene bendrovių Lietuvoje, teikianti korporacinės, rinkodaros, integruotos, krizių ir skaitmeninės komunikacijos paslaugas. Agentūra dirba su tokiomis įmonėmis kaip „Rimi“, „Swedbank“, „Inovacijų agentūra“, „Darnu Group“, „Go Vilnius“, „Omniva“, „PRO BRO“, „Novaturas“, „Auga“ ir kt. „Integrity PR“ bendradarbiauja su tarptautiniu komunikacijos įmonių tinklu „Fleishman-Hillard“.

„EPSO-G“ įmonių grupę sudaro valdymo įmonė „EPSO-G“, bendrovės „Amber Grid“, „Baltpool“, „Energy cells“, „Litgrid“ ir „Tetas“. „EPSO-G“ vienintelio akcininko teises ir pareigas įgyvendina Lietuvos Respublikos energetikos ministerija.