„Linkedist“ įkūrėja Kotryna Kurt teigia, jog toks renginys yra itin naudingas verslams, kurie nori būti pastebėti ir prisitaikyti prie neišvengiamų permainų skaitmeninėje aplinkoje. Jos nuomone, verslas, kuris nori išlikti priekyje šiandienos konkurencinėje aplinkoje, turi priimti dirbtinio intelekto ir naujų technologijų integraciją į įvairius procesus. Šie pažangūs įrankiai suteikia neįkainojamų įžvalgų bei sukuria galimybes asmeniškai ir efektyviai įtraukti klientus.

Kotryna Kurt

Vienas iš pranešėjų, Deividas Matačiūnas, „AI Connections“ įkūrėjas, dalinasi įžvalgomis apie dirbtinio intelekto prisijaukinimo svarbą kiekvienam verslui: „Naujienų srautas nuolat auga, tad naviguoti tarp visų DI naujienų iš tikrųjų sunku, tačiau nereikia dėl to per daug nerimauti. Visada pradedu savo konsultacijas patardamas klientams identifikuoti tas sritis, kuriose darbuotojai praleidžia didžiąją dalį laiko bei kurios veiklos sritys yra reikšmingiausios jų įmonei. Pavyzdžiui, pardavimų srityje tai gali būti klientų paieška ar laiškų automatizavimas. Ši informacija suteikia pradinį tašką, nuo kurio galime pradėti ieškoti dirbtinio intelekto sprendimų, ar netgi sukurti dirbtinio intelekto sprendimus toje įmonėje.“

Deividas Matačiūnas

Be šių pranešėjų, taip pat galėsite išgirsti apie svarbiausias technologijų naujienas, keičiančias marketingo strategijas, kurias pristatys Domas Janickas, o apie analitiką ir jos svarbą bei pritaikymą įvairioms strategijoms dalinsis Karolina Slovcovaitė. Renginio metu taip pat išgirsite ir diskusiją, moderuojamą Viktorijos Ratomskės, kurios metu tokie pranešėjai kaip Julija Jegorova, Iveta Vištorskytė bei Evaldas Mockus kalbės apie originalų turinį ir jo svarbą skaitmeniniame pasaulyje.

Akimirkos iš praėjusio renginio

Renginio pabaigoje dalyviai bus kviečiami pasilikti ir susipažinti su kitais renginio dalyviais – pasinaudoti proga užmegzti naujas verslo bei partnerystės pažintis, aptarti renginyje girdėtą informaciją, užduoti klausimų pranešėjams bei užmegzti ryšius „LinkedIn“ platformoje.

Visi, norintys sužinoti daugiau ir siekiantys pagilinti savo žinias, rugpjūčio 16 dieną, 15 val. laukiami Vilniuje esančiame „Tech Zity“. Paskutiniuosius bilietus galite įsigyti paspaudę nuorodą čia.