„Besiplečiančiai rinkodaros komandai ieškome patyrusių profesionalų – šie žmonės dažniausiai jau turi mėgstamą darbą, todėl šia kampanija norime atkreipti būtent jų dėmesį. Siekiame palengvinti neieškančių darbo specialistų pirmojo kontakto užmezgimą su mumis: kandidatui nereikia siųsti CV ar motyvacinio laiško, iškart organizuojamas darbo pokalbis su vadovu“, – pranešime žiniasklaidai pasakoja „Bitė Lietuva“ rinkodaros direktorius Arūnas Mickevičius.

Rinkodaros specialistų atrankos metu nebus organizuojami įprasti pirmieji pokalbiai su personalo specialistais – siekiama kuo labiau pagreitinti, sutrumpinti neieškančio darbo kandidato kelią. Pokalbį ves pats kandidatas ir viską išgirs iš pirmų lūpų – savo tiesioginio vadovo.

„Šiandien rinkoje geriausi rinkodaros specialistai rinkoje darbo neieško, jų aktyviai ieško įmonės, o kandidatai – renkasi. Todėl šis projektas skirtas darbo neieškantiems – tiems, kurie jau turi darbą ir yra juo patenkinti. Visgi mes norime įrodyti, jog „Bitėje“ gali būti dar geriau“, – pasakoja A. Mickevičius.

Anot A. Mickevičiaus, rinkodaros komanda plečiasi tiek dėl sparčiai augančios el. prekybos, tiek dėl nuolat besiplečiančio teikiamų ryšio ir IT paslaugų skaičiaus.

Šiuo metu ieškoma 8 rinkodaros profesionalų, dar apie 8 pozicijos jau buvo užpildytos šią vasarą. Tokio lygio rinkodaros specialistų pozicijos „Bitėje“ atsilaisvina itin retai.

* Startuoja „Bitės“ darbuotojų paieškos kampanija, kuria bendrovė siekia atkreipti darbo neieškančių rinkodaros specialistų dėmesį

* Kandidatui nereikia siųsti CV ir motyvacinio laiško – sukurta minimali registracijos forma

* Specialistas gali sau patogiu metu pakviesti būsimą vadovą į darbo pokalbį ir vesti pokalbį pats

* „Bitė“ sparčiai plečia rinkodaros žmonių komandą