„Norime padėkoti tiek buvusiems partneriams, tiek visoms komunikacijos paslaugų konkurse dalyvavusioms agentūroms, kurios skyrė laiko ir resursų ruošdamos pasiūlymus, – pranešime žiniasklaidai sako „Akropolis group“ komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas. – Pagrindiniai veiksniai, lėmę naujų partnerių pasirinkimą, labai žemiški – norėjosi, kad darbą kartu lydėtų ne tik patirtis ir kompetencija, tačiau ir strateginis integruotos komunikacijos principų taikymas bei vieningas požiūris į ilgalaikę viziją“.

Pasak D. Mertino, „Idea prima“ konkurso metu labiausiai atitiko bendrovės lūkesčius dėl kompetencijos mažmeninės prekybos komunikacijos srityje, vartotojų lūkesčių analizės ir į vertės pokyčius orientuotos netradicinių komunikacijos sprendimų paletės.

„Idea prima“ partnerio ir konsultanto Lino Damanskio teigimu, laimėtas konkursas agentūros komandą sutelks naujiems iššūkiams: „Neabejoju, kad kryptingi bei savalaikiai integruotos komunikacijos sprendimai, ekspertinės įžvalgos bei operatyvus reagavimas į pirkėjų lūkesčius padės „Akropolis group“ dar labiau įtvirtinti prekės ženklo lyderystę bei išskirtinumą rinkoje“.

Nuo 2002 m. veikianti komunikacijos ir rinkodaros agentūra „Idea prima“ teikia paslaugas daugiau nei 30 klientų, tarp kurių – viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje kompanija „Circle K“, draudimo bendrovė BTA, koncernas SBA ir grupės įmonės „Urban Inventors“ bei „Capitalica“, nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „Rewo“, Medicinos bankas, „Lietuvos geležinkeliai“, restoranų grupė „Fortas“, Lietuvos investicinių ir pensinių fondų asociacija, tarptautinė veiklos vertinimo sprendimų bendrovė „Nielsen“.

Šiemet „Idea prima“ Rygoje vykusiuose geriausių Baltijos šalių komunikacijos kampanijų apdovanojimuose „Mi:t&links. Baltic Communication Awards“ buvo pripažinta Lietuvos metų agentūra, dvejus metus iš eilės „PR Impact“ pripažinta metų komunikacijos agentūra Lietuvoje.

Prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovė „Akropolis group“ valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose bei „Akropole“ Rygoje.