Agentūros „Milk“ kūrybos vadovas Rimantas Stanevičius atvirai pasakoja, kad geriausiais trečius metus tampa ne gavę pačius aukščiausius apdovanojimus, o daugiausiai apdovanojimų, ir ne su vienu darbu sublizgėjusiu skirtingose kategorijose, o su daug skirtingų darbų. „Gaunasi, kad mes turime daug finalistų, daug bronzos, sidabro, mažai aukso, bet tada susumavus surinktus taškus šitame ir kituose festivaliuose gaunamės geroje pozicijoje. Filosofiškai žiūrime taip, kad mes siekiame ne padaryti vieną darbą, kuris labai sublizgėtų visame pasaulyje, o norime daryti taip, kad kiekvienas darbas būtų kažko vertas ten, kur jis atlieka savo funkciją, savo rinkoje", - komentavo jis.

Tai – ne vienintelis lietuviams atitekęs apovanojimas. Už geriausią dizainą auksu buvo įvertinti knygos „Be pavadinimo. Nusižudžiusiųjų artimųjų istorijos, padedančios išgyventi” idėjos autoriai – agentūra „McCann Vilnius“ (klientas - „Alma Littera, meno vadovas – Tadas Kazakevičius, kūrybos vadovas – Mantas Velykis, dizaineris – Karolis Rūkas). Ši kampanija taip pat buvo apdovanota sidabru tiesioginės rinkodaros (angl. - direct) kategorijoje.

Dizaino kategorijos bronza atiteko agentūrai „Clinic 212”, sukūrusiai naują vizualinį identitetą ilgametę istoriją turinčiam Skandinavijos rinkai skirtam katalogui (klientas – „Baldeka“, meno vadovas – Aidas Šumskas, fotografija – Electromagnetico, kūrybos vadovas – Mindaugas Juozapavičius, dizainerė – Kristina Alijošiūtė, projekto vadovas – Imantas Selenis).

Televizinio klipo kategorijoje dviem sidabriniais apdovanojimais agentūra „Milk“. Abeji jie skirti už skirtingus klipus, kurtus „Telia Estonia“ (autorius – Vilius Gostevičius, meno vadovas – Justas Radvinauskas).

Agentūra „Milk“ ranką pridėjo ir prie dar vieno klipo, taip pat šioje kategorijoje įvertintu sidabru – DNB banko reklamos. Šio klipo gamyba buvo patikėta kūrybos namams „Magic“, animatorė, produkcijos dizainerė – Gintarė Jonaitytė, stilistė – Liucija Kvašytė iš „Milk“ agentūros, režisierius – Domas Petronis, operatorius – Vytautas Plukas.

Integruotos komunikacijos kategorijoje buvo skirtas vienintelis bronzos apdovanojimas. Jis atiteko agentūrai „Idea Vilnius“, už kovai prieš korupciją skirtą kampaniją (klientas – Specialiųjų tyrimų tarnyba, meno vadovas – Vytautas Volbekas, kūrybos vadovė – Renata Šarkauskaitė, autorius – Mindaugas Balčiūnas, projekto vadovė – Monika Glazauskaitė, iliustratorius – Rimantas Juškaitis.

Radijo kategorijoje sidabru apdovanota „Milk“ agentūra, už DNB bankui kurtą reklamą (autorius – Vilius Gostevičius, meno vadovas – Justas Radvinauskas).

Viešųjų ryšių kategorijoje bronza atiteko agentūrai „New!”, už kampaniją „Real is Beautiful Stock“ (klientas – Lietuvos turizmo departamentas, kūrybos vadovai – Marija Kiseliūtė ir Tomas Ramanauskas, dizaineriai – Aleksandr Dubickij, Jokūbas Mulerskas, projekto vadovė – Sigita Rudaitytė, autorė – Goda Barbora Gutautaitė.