Ne vienerius metus LRT eteryje informacines ir aktualijų laidas vedusi R. Miliūtė traukiasi tik iš informacinių LRT laidų eterio – LRT televizijos ir portalo LRT.lt žiūrovai ir toliau galės stebėti jos ir Meškos vedamą „Langą į valdžią“, kuriame netrūksta kitokio bei kartais satyrinio ar sarkastiško požiūrio į Lietuvos politinius įvykius.

„Politinės aktualijos man visada buvo ir išliks įdomios: juk ne kiekvienas mėgsta stebėti Seimo posėdžių transliacijas ar įrašus. Išeidama iš LRT TV naujienų tarnybos nenutolstų nuo to, ką dariau iki šiol. Ir toliau kartu su Meška stebėsime valdžios atstovus ir juos aptarsime sekmadienio vakarais. Kitais metai laukia Lietuvos žmonių laukia rinkimai, tad artėja įdomus laikotarpis: politikai stengsis parodyti savo geriausias puses, o aš stengsiuosi, kad visuomenė matytų visas jų puses“, – sako žurnalistė, laidų vedėja R. Miliūtė.

Žinoma žurnalistė LRT eteryje „Dienos temą“ vedė nuo 2019 metų – eteryje ji kalbino ne vieną politiką ir žymų asmenį – nuo Lietuvos ir užsienio politikų iki šiais metais visus maloniai nustebinusio Atlantą perplaukusio Aurimo Valujavičiaus. Su skvarbiais pokalbiais LRT eteris neatsisveikina – kiek kitokie jie ir toliau lauks sekmadienio vakarais, 19 val., laidoje „Langas į valdžią“, kur R. Miliūtė kartu su antra vedėja Meška kalbins svečius įprastame laidos formate.