Šis akcija galios gana trumpą laiką – iki kovo 18 dienos. Taigi norintieji, kad išskirtinis turinys būtų pasiekiamas vos kelių mygtukų paspaudimu ištisus metus, turėtų suskubti.

Delfi Plius platformoje yra gausus straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių vaizdo įrašų archyvas, kuris nauju turiniu papildomas kiekvieną mėnesį, taip pat – išankstinės tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeros. Delfi Plius prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų.

Delfi Plius nuolat pildo savo dokumentikos archyvą. Skaitytojai ir žiūrovai jau puikiai įvertino tokius filmus kaip „Kapitonas. Pauliaus Jankūno istorija“, „Džiaugsme ir varge: alkoholis“ apie nuo priklausomybės kenčiančius įžymius Lietuvos žmones, „Įtaka“, atskleidžiantį lietuvių influencerių gyvenimą.

„Žadame ir ateityje siūlyti naujų dokumentinių filmų, kurių tematika įvairialypė – nuo politikos iki sporto“, – sako Delfi Mokamo turinio vystymo vadovė Ugnė Karaliūnaitė.

Taip pat Delfi Plius prenumeratoriai gali rasti svarbius ir Lietuvą drebinančius žurnalistinius tyrimus. Čia savo plunksna korupciją ar nelegalius veiksmus atskleidžia Delfi žurnalistai Tomas Janonis, Vytenis Miškinis ir kiti. Taip pat Delfi Plius prenumeratoriai gali skaityti naujausius „Redakcijos“ su Birute Davidonyte ir Ignu Kinčinu atliktus žurnalistinius tyrimus.

Didelio populiarumo sulaukia ir Delfi spec. žurnalisto Dainiaus Sinkevičiaus atviri ir šokiruojantys interviu „Skandalinga išpažintis“ su už kraupius nusikaltimus įkalintais nusikaltėliais.

Delfi Plius prenumeratoriai taip pat pirmieji gali pamatyti Rūtos Lapės kuriamas laidas „Kasdienybės herojai“ ir „Nepatogius klausimus“ su Rolandu Mackevičiumi išankstinėse premjerose.

„Džiaugiamės, kad Delfi Plius prenumeratoriams galime pasiūlyti vis daugiau gilaus, prasmingo bei įdomaus turinio. Tai jaučiame matydami nuolat augantį prenumeratorių skaičių. Ir toliau stengsimės ir dirbsime, kad kiekvienas Delfi Plius prenumeratorius rastų jam aktualaus, svarbaus ir įdomaus turinio, padedančio praplėsti savo matymą, būtų naudingas, o kartu leistų ir maloniai praleisti laiką Delfi portale“ – tvirtina U. Karaliūnaitė.

Šiuo išskirtiniu pasiūlymu galite pasinaudoti čia.

Šiuo metu Delfi Plius jau turi daugiau nei 40 tūkst. prenumeratorių.

„Vis daugiau žmonių pasirenka Delfi Plius ir mėgaujasi, vertina šioje platformoje esantį išskirtinį turinį. Kviečiame prisijungti ir naujus prenumeratorius bei nepraleisti galimybės metinę prenumeratą įsigyti su nuolaida“, – sako Delfi Plius vadovas Irmantas Matilionis.