„Jei kažkuo tiki, tai reikia tai daryti. Tikiu, kad mano LRT vizija yra gera. Tikiu, kad LRT gali padidinti auditoriją, turėti didesnę nuomonių ir temų įvairovę. Geriau išnaudoti savo techninį potencialą. Todėl šiandien padaviau dokumentus konkursui LRT generalinio direktoriaus pozicijai užimti“, – feisbuke rašo jis.

Vakar apie tai, kad dar kartą dalyvaus konkurse, pranešė ir šiuo metu laikinai LRT generalinės direktorės pareigas einanti Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

Šiuo metu dokumentus LRT yra pristatę trys kandidatai. „Taryba vokus atplėš antradienį. Tada bus žinomi ir viešai paskelbti kandidatai, dalyvaujantys konkurse“, – sakė LRT atstovė žiniasklaidai Miglė Savickaitė.

Anksčiau organizuoti du konkursai baigėsi be nugalėtojų dviems kandidatams, jai ir komunikacijos ekspertui Aisčiui Zabarauskui, surinkus vienodai LRT Tarybos balsų.

LRT generalinį direktorių konkurso būdu skiria 12 narių LRT taryba. Tarybai šiuo metu vadovauja Kauno technologijos universiteto (KTU) rektorius E. Valatka.