60 proc. prenumeratos pajamų bus skiriama autorių fondui, lėšos bus paskirstytos „DELFI Plius“ autoriams. Savo pasirinkimu jūs remiate ne vien žurnalistiką – jūs padedate autoriams augti. Tai reiškia dar daugiau kokybės.

Kaip užsiprenumeruoti DELFI Plius

  • Tapti DELFI Plius prenumeratoriumi galite apsilankę čia arba atsidarę bet kurią „DELFI Plius“ publikaciją (pavyzdžiui: Skaitantis Paryžius ir mano knygos-mokytojos), jos apačioje rasite kelis prenumeratos-narystės pasiūlymus. Spustelėję „Užsakyti” galėsite pasirinkti, kaip norite apmokėti – suvedę banko kortelės duomenis, arba telefono numerį, jei esate Tele2 klientas.
Kaip užsiprenumeruoti DELFI Plius?
  • Jūsų bus paprašyta prisijungti prie savo DELFI paskyros.
  • Jei paskyros neturite, tuomet reiktų užsiregistruoti. Tai padaryti galite pasinaudoję savo Facebook ar Google paskyra, arba įvedę savo elektroninio pašto adresą ir sugalvotą slaptažodį.
  • Prisijungus prie paskyros, vartotojo aplinkoje pasirinkite „DELFI Plius“. Čia galėsite pasirinkti kokios prenumeratos norėsite. Pirmas – vos 1 euras, vėliau prenumerata kainuos 6,60 eur/mėn. Taip pat galite pasirinkti iš kitų narystės pasiūlymų – pavyzdžiui, 3 mėnesių prenumerata kainuos po 4 eur/mėn. Pusės metų ar metinė prenumerata kainuos 3,95 eur/mėn. – pasirinkę šiuos pasiūlymus sutaupysite net 50 proc.
Kaip užsiprenumeruoti DELFI Plius?
  • Apmokėti prenumeratą galite banko kortele, suvedę jos duomenis, arba, jei esate Tele2 klientas, tiesiog įvedę savo telefono numerį – tuomet suma už prenumeratą bus priskaičiuota prie jūsų telefono sąskaitos.
Kaip užsiprenumeruoti DELFI Plius?
Kaip užsiprenumeruoti DELFI Plius?

Kodėl verta tapti prenumeratoriais?

+ Kūrėjai su pliuso ženklu – profesionalūs autoriai ir gabūs naujokai.

+ Solidūs užsienio leidiniai lietuvių kalba.

+ Skaitymo malonumo pliusas – jokios reklamos DELFI Plius aplinkoje.

+ Unikalus, niekur kitur nepublikuojamas turinys.

+ Pliusas pliusą traukia – galimybė tapti autoriumi ir užsidirbti iš rašymo.

DELFI be reklamos

DELFI paskyroje taip pat turėsite galimybę užsisakyti ir paslaugą „DELFI be reklamos“. Planų kainos: nuo 2,99 iki 4,99 eur/mėn. Užsisakius šią paslaugą visoje DELFI aplinkoje jums nebebus rodoma jokia reklama.

Kaip užsiprenumeruoti DELFI be reklamos?

Ši akcija yra pasibaigusi. Atnaujintą informaciją apie Delfi turinio prenumeratos akcijas rasite čia: https://www.delfi.lt/puslapis/prenumerata/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)