Egzotiško skonio daržovių troškinys su ananasais gali būti valgomas kaip pagrindinis patiekalas. Saldžiarūgštis, jis patiks daugeliui. Daržovių troškinys su ananasais tiks ir pietums, ir vakarienei.
karšta
58 статей
Kibinų būna įvairių skonių – su skirtingais priedais. Gal dėl to jie tokie mėgiami. Šįkart rekomenduojame paskanauti kibinų su grybais – neabejojame, kad tikrai patiks.
Kas gali būti paprasčiau – išvirti spurgas iš vos kelių ingredientų. Tešlą užmaišysite vos per minutę, o iškepsite – per 4 minutes. Spurgos tokios gardžios, kad prireiks valios sustoti jas valgyti.
Jei mėgstate tortilijas su faršu, griebkite receptą ir gaminkite. O jei niekada neragavote, pats metas išbandyti. Tortilijos su faršu – tikrai dėmesio vertas patiekalas.
Grilinto sūrio su obuolių ir svogūnų pagardu receptą išsisaugos kiekvienas, kas tik planuoja laiką leisti ir gaminti lauke. Neabejojame – svogūnų ir obuolių čatnį pamėgsite iškart. Grilintą sūrį galima gaminti ir virtuvėje – ant namų grilio.
Jei turite vištienos filė, gaminkite ją su česnakiniu grybų padažu. Patikiname: bus be galo skanu. Patiekdami vištienos filė apibarstykite žalumynais.
Pikantiška ir labai gardi tom yum sriuba. Kas bandė, tikrai norės kartoti. Dar puikiau, kad pagal šį receptą galima bet kada namuose pasigaminti tom yum sriubos.
M4gstantieji lietuvišką virtuvę nėra abejingi cepelinams. Gaminame su mėsa, grybais, o šįkart – su varške. Patiekite cepelinus su grietine ar spirgučių padažu.
Jei laiko nėra, o norisi deserto, kepkite bananus su cinamonu. Greita ir skanu. Bananus patiekite karštus, aplietus juodu šokoladu ir su ledais ar plakta grietinėle. Puikus desertas.
Gana paprastai paruošiama šviežių kopūstų sriuba – ne veltui yra daugelio mėgiama. Švelnaus skonio, gardi ir neapsunkinanti sriuba. Patiekite šviežių kopūstų sriubą apibėrę krapais.
Žuvų piršteliai – patiekalas, kurį mėgsta daugelis. O ypač tie, kuriems patinka žuvies bei jūros gėrybių patiekalai. Žuvų piršteliai – ne tik skanus, bet ir nesunkiai pagaminamas patiekalas, kuriam nereikia jokių įmantrių ingredientų. Žuvų piršteliams pagaminti užtenka šviežios žuvies, mėgstamų prie...
Šis patiekalas – makaronai su vištiena – gali būti gaminamas tiek pietums, tiek vakarienei. Švelnaus skonio, jis patiks visiems valgytojams. Patiekite makaronus su vištiena apibarstę pipirais.
Užkandžiui, pietums ar vakarienei – progų patiekti keptus smidrus netrūksta. Būtinai pasinaudokite proga paragauti šių daržovių – dabar jų derliaus metas. Patiekite keptus smidrus su gaiviu burokėlių padažu.
Plovas yra tradicinis Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų patiekalas, kurio receptų žinoma daugiau nei 1000. Šiam gardžiam patiekalui nereikia daug produktų, o pasigaminti jį galima ir mūsų namuose. Dalijamės receptu, pagal kurį pagaminsite kiek kitokį nei tradicinį plovą.
Balandėliai dažnai ruošiamas patiekalas ne tik namuose, bet ir kavinėse. Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė, sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė atkreipia dėmesį į balandėlių sudėtį bei su kuo juos valgome. Tradiciniai balandėliai gaminami iš kopūstų, šlifuotų ryžių bei mėsos ir šalia jų į l...
Užtruksite vos 15 minučių ir jau galėsite skanauti česnakinį batoną su saliamo dešra. Dėmesio, šis užkandis – pikantiško skonio. Česnakinį batoną valgykite, kol karštas – toks jis pats gardžiausias.
Šiems pietums pagaminti daug ingredientų nereikia – gardžią morkų sriubą išvirsite iš kelių daržovių. Trintą sriubą patiekite su sočiomis empanadomis – jų niekas neatsisakys. Morkų sriuba su empanadomis – tai, ko reikia kiek vėsesnę dieną.
Greitai paruošiami skanūs užkandžiai – itališka čiabata su naminiu sviestu. Užtruksite vos 15 minučių. Itališkos čiabatos su naminiu sviestu užkandžiu pravers ir ruošiantis į iškylą.
Pica su burata – toks patiekalas, kurį gardžiausia valgyti keliems. Didelę picą smagu laužyti ir kabinant buratos sūrį mėgautis maistu ir buvimu drauge. Pica su burata patiks ir jūsų mažiesiems.
Taip, kotletus galime kepti ne tik iš mėsos, tačiau ir iš kruopų, daržovių ar grybų. Skoniu nė kiek nenusileidžia mėsiškiems. Kotletus patiekite su bulvių koše ar grikiais.