Gaminimo eiga

1. Supjaustytą svogūną apipilkite obuolių sultimis, apibarstykite cinamonu, įdėkite cinamono lazdeles, užpilkite 25 ml actu ir viską gerai išmaišykite.

2. Į šį marinamą sumerkite silkę ir palikite kuriam laikui pasimarinuoti. Tuo metu išvirkite putpelių kiaušinius.

3. Daržovių marinatui sumaišykite 50 ml acto su 150 ml vandens ir pagardinkite šeivamedžio sirupu.

4. Į marinatą sudėkite plonai pjaustytą moliūgą ir šviežius burokėlius bei taipogi palikite kuriam laikui pasimarinuoti.

5. Virtus burokėlius supjaustykite kubeliais, pagardinkite cukrumi, šlakeliu sojų padažu bei balzaminiu actu ir pakepinkite keptuvėje ant gabalėlio sviesto.

6. Juodos duonos riekeles sutrinkite trintuvu iki trupinių ir pakepinkite svieste.

7. Padažui svogūnų laiškus susmulkinkite trintuvu bei sumaišykite su majonezu ir grietine.

8. Marinuotą silkę patiekite kartu su daržovėmis, duonos trupiniais, virtais putpelių kiaušiniais bei paruoštu padažu.