Pašnekovas papasakojo apie ilgą karjeros kelią, virtuvės šefo darbą prestižinėse vietose, kodėl jis ryžosi atvežti į Lietuvą teisingą jautienos valgymo kultūrą, ar lietuviai įperka brangiausią pasaulyje jautieną, kuria vyras prekiauja savo mėsos krautuvėlėje-restorane, ir kodėl jam taip nepatinka būti vadinamam meilės emigrantu, nors čia slypi didelė dalis tiesos.
„Garsiai!“: drąsiausi pokalbiai

Boff
FOTO:
Brandintos mėsos kultūrą į Lietuvą atvežęs armėnas – apie tai, kodėl lietuviai primena jo tautiečius, ir kaip jis pats gamina jautieną
www.DELFI.lt
Šią savaitę Delfi Plius drąsiausių laidos „Garsiai!“ pokalbių cikle – Lietuvą praturtinusių imigrantų ir teisingos jautienos valgymo kultūros temos. Jos tiksliausiai apibūdina ilgametį virtuvės šefą, verslininką, kuris gimė Armėnijoje, tačiau jau daugelį metų gyvena Lietuvoje ir jį net galima pavadinti meilės emigrantu. Jūsų dėmesiui – tikrai neeilinė Mhero Gevorkjano istorija.