jautiena

jautiena

Jautiena – galvijų (karvių) mėsa. Tai viena iš pagrindinių mėsos rūšių, plačiai naudojamų Australijoje, abiejose Amerikose, Europoje. Viduriniuose Rytuose labiau vertinama aviena, o ne jautiena. Jautienos valgymas yra draudžiamas induizme, nes pagal induistų tradicijas jaučiai labai gerbiami. Jautieną draudžia ir kai kurios budistų tradicijos.

Svaiginantys debiutantės metai – kuklus noras, lemtinga pažintis ir tylios svajonės (23)

„Visą laiką buvau iš tų, kuri negali, nes visada kaliau sau tai į galvą. Ir kai vieną dieną perkračiau savo mintis, pasakiau sau – arba dabar,...

Įvardijo šąlančių galūnių kaltininkus: kokie požymiai įspėja apie ligą (12)

Šąlančios rankos ir kojos žiemą gali atrodyti natūrali būsena – šaltukui paspaudus, jis ir per žiemines pirštines ar batus skverbiasi. Tačiau...

Priėjome liepto galą: ant plauko pakibo atskiri žemės ūkio sektoriai Lenkija mus spaudžia į kampą (377)

Nors ūkiai stambėja ir žemės ūkio produkcijos eksportas sudaro, kai kuriais skaičiavimais, iki 17 proc. viso Lietuvos eksporto, tačiau vienas iš...

Autentiška vieta pavalgyti: šį kartą neaplenksite net ir Ukmergės gatvės (42)

Lankantis po gastronomines madas diktuojančias sostines ar nuvykus į bet kurią išskirtine maisto kultūra pasižyminčią šalį, dažnu atveju...

Užkalnis: tegu į Lietuvą važiuoja kuo daugiau užsieniečių (389)

Sveiki, skaitytojai, su Naujaisiais metais, laimės ir geros sveikatos. Šioje apžvalgoje sužinosite, kur dabar yra geriausi kebabai Vilniuje ir Lietuvoje,...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10