brandinta mėsa

Skaniai paruošti mėsą galima pačiais įvairiausiais būdais, tačiau vienas jų – ypatingas

Dar visai nesenai brandinta mėsa pasimėgauti galėjome tik prabangiuose restoranuose, tačiau šiandien jos galime įsigyti ir kokybiška mėsa...

Mėsos technologas išsklaidė dažniausius mitus apie mėsą: įvardijo esminę klaidą, kurią darome ją marinuodami

Mėsa – dažnas produktas mūsų mitybos racione. Jos patiekalus galime valgyti kone kasdien, nes mėsa pasižymi ne tik rūšių gausa, bet ir gamybos...

Brandintos mėsos kultūrą į Lietuvą atvežęs armėnas – apie tai, kodėl lietuviai primena jo tautiečius, ir kaip jis pats gamina jautieną

Šią savaitę Delfi Plius drąsiausių laidos „Garsiai!“ pokalbių cikle – Lietuvą praturtinusių imigrantų ir teisingos jautienos valgymo...

Kaip perkant mėsą suprasti, kad ji iš tiesų yra gera ir šviežia: svarbu spalva ir kvapas mėsos eksperto patarimai (2)

Jeigu mėgstate kepti ant grilio ir vasariškus grilio patiekalus, ši laida tiesiog subalansuota jums, nes joje aptariama, ką būtina žinoti renkantis...