Tiesioginės transliacijos metu socialiniame tinkle Instagram E.Sebrova pasakojo, kad E.Dragūnas moterį nuvežė į kliniką tam, kad atliktų abortą. Atlikėja patvirtino, kad taip tikrai buvo bei atsakė, ar šis sprendimas buvo jos.

„Gal žinai čia nereikia nieko kaltinti, nes gal tai abiejų, žinai“,– apie skaudžią patirtį atvirauja E.Sebrova. Moteris šį gyvenimo periodą prisimena skaudžiai ir teigia, kad dėl to labai gailisi iki šiol.

„Dėl to tikrai gailiuosi. Išėjau išpažinties, kaip ir tokia nuodėmė mano jau čia“,– teigia laidos pašnekovė. Jos nuomone, kaltinti E. Dragūno dėl šio sprendimo negali, kadangi tai ji padarė pati.

Žinomos moters išpažintis apie nėštumo nutraukimą perduoda svarbią žinutę apie tai, kad šis sprendimas gali turėti skaudžių pasekmių. Prieš atliekant abortą, būtina šį žingsnį gerai apgalvoti, pasitarti su artimais žmonėmis, apmąstyti, ar tai neturės ilgalaikių pasekmių. Daugeliu atvejų yra išeitis, o aplinkiniai gali noriai sutikti padėti. Svarbu nebijoti ir kreiptis pagalbos, susidūrus su tokia ar kitomis panašiomis situacijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)