Kitoks „Delfi Rytas“ – iš konferencijos užkulisių

Įprastu laiku, tačiau neįprastu formatu – „Delfi Ryto“ studija rugsėjo 24 d. persikelia į LOGIN konferenciją ir nuo 9:30 val. pradeda specialiąją transliaciją. Joje bus galima išvysti kompozitoriaus Giedriaus Nako pasirodymą bei susipažinti su konferencijos pranešėjais.

Laidoje dalyvaus „Waymo“ vyriausiasis instruktorius Romanas Zontovičius, startuolio „Factobotics“ vadovas Justinas Katkus, iliuzonistas Rokas Bernatonis, viena iš „Livinn“ įkūrėjų Guoda Azgurdienė bei LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė.

Specialioje laidoje žiūrovai išvys ir reportažus apie festivalio atsiradimo istoriją, organizatorių ir ilgamečių partnerių bei LOGIN draugų mintis.

„Delfi Dienoje“ – jungtinė pranešėjų diskusija

Dar viena „Delfi TV“ speciali laida vyks nuo 15 val., kurioje „Delfi“ žurnalistas Vaidas Saldžiūnas kalbins LOGIN pranešėjus. Jie pratęs savo pranešimų temas ir diskutuos tarpusavyje.

Laidoje dalyvaus SEB banko Prevencijos departamento direktorius Audrius Šapola, „Euromonitor International“ ekonomikos ir vartotojų analizės padalinio vadovė Indrė Čėsnienė, tvarumo aktyvistė ir tinklalaidės „Išpakuota“ kūrėja Rugilė Matusevičiūtė, pirmasis „Human IPO“ Baltijos šalyse Antanas Bernatonis. Visi šie pašnekovai, išskyrus A. Bernatonį, jau bus pristatę savo pranešimus ryte ir toliau juos plėtos laidoje „Delfi Diena“.

„Delfi“ aktualijų žurnalistė Kristina Pocytė ir „Delfi TV“ vedėjas Saulius Žvirgždas abi konferencijos dienas moderuos pranešimus „Game changers“ renginiuose.

„Labai smagu, kad rugsėjo 24–25 dienomis galėsime pakeisti savo amplua ir moderuoti pranešimus, kuriuos skaitys žmonės, keičiantis žaidimo taisykles įvairiose srityse. Per dvi dienas šio renginio scenoje pasirodys ir taksi industriją, ir vestuvių planuotojos sąvoką, ir daugelį kitų dalykų pakeitę žmonės“, – sako K. Pocytė.

LOGIN vyks rugsėjo 24–25 dienomis „Litexpo“ konferencijų centre. Festivalyje dalyvaus 120 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio. Bilietus įsigyti galite www.login.lt/pass. Programą rasite www.login.lt/agenda. Su visais pranešėjais galite susipažinti www.login.lt/speakers.