Jau dabar optimizuoja procesus
Laidoje „Marketingas 360“ dalyvavusios Karolina Slovcovaitė, „APG Media“ operacijų vadovė ir Viktorija Ratomskė, „CapitalBox“ marketingo vadovė dalinosi savo patirtimi – pradėjusios nuo paprastų pažaidimų su DI kasdienybėje, jos greitai jį perkėlė ir į savo darbo praktiką. O dabar – jau nebeįsivaizduoja kitaip. Apie tai, kaip DI galima pritaikyti rinkodaroje, jos taip pat kalbės kitą savaitę, rugpjūčio 16 dieną, renginyje „Digital Brilliance: Synergy of Tech Marketing & AI“.

K. Slovcovaitė prisipažino, kad visuomenėje plačiausiai žinomą DI įrankį „Chat GPT“ pirmiausia išbandė namuose, tiesiog ieškodama receptų, ką galėtų pasigaminti iš to, ką turi šaldytuve.
„O po savaitės jau su visa komanda pritaikėme darbe, tiek kuriant tekstus, tiek analizuojant duomenis“, – pasakojo ji.

V. Ratomskė taip pat teigė, kad DI jos atstovaujama įmonė jau naudojasi nuolat ir taip optimizuoja įvairius procesus. „Manau, ką DI ateinančius dvejus trejus metus pirmiausia duos, tai procesų automatizavimą ir kokybę, o tai darys įtaką tam, kaip mes skirstysime laiką. Mažesnes arba ne tokių aukštų įgūdžių reikalaujančias užduotis mes galėsime automatizuoti ir pagal tai žmonių laiką paskirti ten, kur labiau reikia jų protinės galios, taip gaunant geresnius rezultatus“, – sakė ji.