„Western Union“ – viena didžiausių ir sparčiausiai augančių tarptautinių įmonių Lietuvoje. Šiuo metu įmonės padalinyje Vilniuje dirba beveik 2000 darbuotojų – tai yra didžiausias „Western Union“ padalinys pasaulyje.

„Nesame tradicinis paslaugų centras – per aštuonerius metus mūsų darbų pobūdis pakito. Be įprastų aptarnavimo ir administravimo paslaugų, mūsų veikla išsiplėtė į kitas sritis – elektroninės verslo plėtros, duomenų ir kainodaros analizės, audito, procesų valdymo, rinkodaros, atitikties teisės reikalavimams (compliance). Lietuvoje kuriamais produktais naudojasi žmonės visame pasaulyje. Norime, kad šis kokybinis mūsų šuolis atsispindėtų ir komunikacijoje“, – pranešime žiniasklaidai teigia „Western Union Processing Lithuania“ komunikacijos ir administracijos vadovė Ilona Lekavičiūtė.

Komunikacijos agentūra „Agency 1323“ įkurta 2014 m. Agentūrai vadovauja komunikacijos konsultantai Artūras Jonkus ir Rita Saunorytė Norutienė. Pastaraisiais metais įmonė sparčiai augo: 2016 m. įmonės tiesioginės pajamos padidėjo 176 proc., o 2017 m. – 52 proc. „Agency 1323“ yra Ryšių su visuomene agentūrų asociacijos (RSVA) narė ir yra pelniusi visus RSVA agentūrų aukščiausios veiklos standarto ženklus.

Komunikacijos agentūros klientų sąraše – Klaipėdos laisvoji ekonominė zona, automobilių prekės ženklas „Lexus“, tarptautinė informacinių technologijų bendrovė „Tieto“, didžiausias šiltnamių kompleksas Baltijos šalyse „Kietaviškių gausa“, Lietuvos gyvybės draudimo įmonių asociacija, Gynybos ir saugumo pramonės asociacija, LR Konkurencijos taryba, Saulėtekio slėnio mokslo ir technologijų parkas, technikos nuomos ir pardavimo bendrovė „Alwark“, mokymų bendrovė „Countline“, tvarios energetikos inovatorių tinklas „InnoEnergy“ ir kt.