„Lietuvoje veikiame jau daugiau nei trisdešimt metų, esame stiprus ir žinomas prekės ženklas, tačiau jaučiame, kad, keičiantis pirkimo įpročiams, turime daugiau dėmesio skirti reklamai skaitmeniniuose kanaluose. Taip pat veiklą stipriname ir Islandijoje, kur tikime, kad būtent skaitmeninės rinkodaros priemonės gali padėti siekti dar geresnių verslo rezultatų. „APG Media“ pasirinkome dėl jų proaktyvumo ir patirties dirbant užsienio šalyse, esu labai pozityviai nusiteikęs dėl mūsų užsimezgančio bendradarbiavimo“, – komentuoja Ričardas Duoblis, „Vokė-III“ pardavimų vadovas.

„APG Media“ rūpinsis bendrovės mokamos reklamos veiksmų planavimu bei SEO darbais Lietuvos ir užsienio rinkose. Agentūros vadovo Aurimo Pauliaus Girčio teigimu, komandos pagrindinės užduotys bus stiprinti bendrovės prekinio ženklo žinomumą bei prisidėti prie pardavimų efektyvinimo, pasitelkiant skaitmeninės rinkodaros priemones.

„Darbas užsienyje mums nėra naujiena, ne vienas klientas per visus veiklos metus mums patikėjo žengimą į naujas rinkas, todėl džiaugiamės gavę „Vokė-III“ pasitikėjimo kreditą ir nekantraujame pradėti darbus“, – komentuoja A. P. Girčys.

„Vokė-III“ veikia jau daugiau nei 30 metų, projektuoja ir gamina virtuvės, vonios, drabužinės ir kitus baldus. Įmonė per metus pagamina daugiau nei 4000 virtuvių.