Bendradarbiavimas apims konsultavimą strateginės, korporatyvinės ir rinkodaros komunikacijos klausimais bei šių komunikacijos krypčių planavimą ir įgyvendinimą, taip pat „VisiBankai.lt“ prekės ženklo atnaujinimą ir socialinių tinklų valdymą.

„Norime ir toliau augti, atsinaujinti, stiprinti savo prekės ženklo įvaizdį ir didinti žinomumą. Todėl renkantis komunikacijos partnerį, ieškojome kūrybiškų sprendimų, patirties integruotos komunikacijos projektuose ir lengvai kasdienes užduotis įgyvendinančios komandos. Tikime, kad bendradarbiavimas su „MEDIA GO“ mums taps didele paspirtimi ir atneš puikių rezultatų“, – sako „VisiBankai.lt“ įkūrėja ir vadovė Vita Kazėnienė.

„VisiBankai.lt“ padeda žmonėms, norintiems gauti būsto paskolą, išsirinkti geriausią banką ir įsigyti savo namus palankiausiomis sąlygomis. Per 8-erius veiklos metus įmonė aptarnavo su beveik 5000 klientų, kuriems padėjo pasirašyti būsto paskolos sutarčių už 345 mln. Eur.

„Džiaugiamės pradėdami bendradarbiavimą su ekspertų komanda, padedančia žmonėms išpildyti svajonę – turėti savo namus. Tai tampa vis aktualiau šiandieninėje būsto rinkoje, kai, kylant palūkanų normai, gauti paskolą tampa vis sudėtingiau. Padėsime „VisiBankai.lt“ siekti užsibrėžtų tikslų, komunikuoti ir edukuoti apie būsto paskolas, pasitelkiant kūrybiškus ir racionalius integruotos komunikacijos sprendimus“, – komentuoja „MEDIA GO“ įkūrėja ir vadovė Ieva Abromavičienė.

„MEDIA GO“ teikia ryšių su visuomene, korporatyvinės ir vadovų komunikacijos paslaugas, įgyvendina reputacijos kūrimo, darbdavio įvaizdžio ir rinkodaros komunikacijos kampanijas, padeda klientams valdyti krizes ir rūpinasi jų komunikacija socialiniuose tinkluose.

Agentūra dirba su klientais iš nekilnojamojo turto (NT) ir statybų, pramonės, finansų ir medicinos sektorių, su tradicinio sporto ir esporto organizacijomis. Tarp klientų – Lietuvos statybininkų asociacija (LSA), pramoninės statybos bendrovė „Montuotojas“, NT agentūra „CAPITAL“, laivų ir jachtų brokerių bendrovė „CAPITAL Marine“, NT projektas „Svencelės salos“, portalas „STATYBA IR ARCHITEKTŪRA“, įvairūs renginiai ir konferencijos, individualūs asmenys ir kt.