„Gal ir aštrokas vizualas, kurį paėmėm ir pakūrėm iš internete klaidžiojančios karikatūros (tik pridėjom lyčių lygybę), bet paskutinis lašas taurėje buvo rinkimų naktį pamačius buvusį Sveikatos apsaugos ministrą ir buvusį Eurokomisarą Vytenį Andriukaitį nešiojant kaukę po nosimi. Jei jau ex Sveikatos ministras nežino, kaip tinkamai nešioti kaukę, ko norėti iš tautos“, – feisbuke rašė K. Žukauskas.

„Kaukė po nosimi nieko neapsaugo, nebijokite sudrausminti žmonių, jei viešumoje pamatysite taip nešiojančius kaukę. O tokių atvejų tikrai nemažai, todėl paleidžiame tokią mini kampaniją apie teisingą kaukių nešiojimą. Nuo šiandien – internete, nuo pirmadienio – outdooruose mieste.

Tiems, kas norės piktintis, kad čia nepadoru, komentaruose įdėsiu gerb. Vytenio Andriukaičio nuotrauką, kuri daug nepadoresnė. Beje, į tą patį klubą rinkimų naktį įstojo ir Antanas Guoga. Dar anksčiau – parlamentaras Simulik, kuris, pasirodo, susirgo virusu. Nešiokite kaukes teisingai, pamokykite ir kitus, jei kam trūksta suvokimo, kad per nosį IRGI kvėpuojame“, – primena K. Žukauskas, siūlydamas parsisiųsti iliustracijas, kurias galima naudoti socialiniuose tinkluose posto, stories ir coverio formatuose.