„Verslas Plius“ turinys yra orientuotas ne tik į verslininkus ir tikimasi, kad taip pat jis sudomins ekonomika besidominčius ar verslumo gyslelę turinčius skaitytojus. Ieškantys motyvacijos ir įkvėpimo portale ras interviu su verslo lyderiais, neįkainojamas jų asmenines pamokas, čia bus dalinamasi smulkaus verslo istorijomis ir originaliomis verslo idėjomis. „Verslas Plius“ redakcija daug dėmesio skirs pokalbiams su sėkmingų įmonių vadovais apie vadybą, organizacinę kultūrą, įvairių verslo sektorių iššūkius. Naujas portalas prenumeratoriams pasiūlys straipsnių ciklų, padėsiančių auginti savo finansinį raštingumą, pasakojančių apie papildomų pajamų galimybes ar svarbiausias investavimo pamokas.

„Vis daugiau lietuvių galvoja apie savo verslą ar papildomą veiklą, tačiau, kaip rodo tyrimai, baimė bankrutuoti ar nepasitikėjimas savimi dažnai stabdo žmones nuo verslo kūrimo. Tikimės, kad „Verslas Plius“ publikuojamomis istorijomis įkvėpsime skaitytojus neužmesti savo idėjų. Žinoma, reikia suprasti, kad verslo kūrimas nėra vien saldi duona. Atviros verslių žmonių istorijos parodys, koks iš tiesų verslininko gyvenimas, – sako „Verslas Plius“ redaktorė Ugnė Karaliūnaitė. – Kartu portale pažindinsime skaitytojus su verslo ir ekonomikos veikimo principais, svarbiausių ekonominių reiškinių analize bei investavimo pagrindais. Visa tai padės prisidėti prie gyventojų finansinio raštingumo didinimo“.

Ugnė Karaliūnaitė

„Verslas Plius“ prenumeratoriai taip pat galės skaityti prestižinio leidinio „Bloomberg“ verslo naujienas lietuviškai.

„Delfi“ prenumeratų verslo vadovė Julija Vercinskė pasakoja, kad augant „Delfi“ mokamo turinio vartotojų skaičiui ir matant, kad su verslu ir pinigais susijusios temos sulaukia itin didelio susidomėjimo, buvo priimtas sprendimas praturtinti tokio pobūdžio turinio ieškančių vartotojų patirtį ir sukurti specialiai jiems skirtą kanalą „Verslas Plius“, kur vienoje vietoje galima bus rasti visą naudingą ir įtraukiantį verslinį turinį.

„Nuolat ieškome, ką vertingo galime pasiūlyti savo skaitytojams. Prieš daugiau nei dvejus metus pradėjo veikti nepriklausomų autorių platforma „Delfi Plius“, jau artėjanti prie įspūdingo 20 tūkst. prenumeratorių skaičiaus. Savo ištikimų skaitytojų ir prenumeratorių ratą taip pat jau turi specializuotas kanalas „M360 Premium“, skirtas rinkodaros ir komunikacijos naujienoms. Vasario pradžioje pristatėme rinkoje labai lauktą portalą „LOGIN.lt“, kurį, neabejojame, įvertins technologijų entuziastai – o šiais laikais tokių yra vis daugiau. Šiandien su džiaugsmu pristatome ketvirtą savo produktą – „Verslas Plius“ – portalą, skirtą tiems, kurie apie verslą nori žinoti daugiau ir išsamiau“, – sako J. Vercinskė.

Šiuo metu vyksta akcija, kai visi, prenumeruojantys „Delfi Plius“, taip pat dovanų gauna ir „Verslas Plius“ prenumeratą.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Digital Matter“.