Anot „Advisense Baltics“ vadovės Solveigos Acuvienės, šis pokytis yra žingsnis į naują bendrovės raidos etapą, mat su pasikeitusiu prekės ženklu taip pat žengiama ir į kaimyninę Latviją.

„Savo klientams siūlome aukščiausios kokybės konsultacijas bei paslaugas, jaučiamės tvirtai Lietuvos rinkoje, jau paslaugas nauju pavadinimu pradėjome teikti ir Latvijoje, o ateities planuose – Estija. Nuo įkūrimo Lietuvoje 2018 metais iki dabar konsultavome per 100 įmonių ir įgyvendinome šimtus projektų. Šiuo metu įmonėje dirba 14 valdysenos, atitikties, pinigų plovimo prevencijos, vidaus audito, informacinės ir kibernetinės saugos ekspertų, kurie yra geriausi savo srities profesionalai.“

Naujasis „Advisense“ vardas Europoje bus naudojamas ir kaip prekės ženklas, ir kaip grupės juridinių asmenų pavadinimas. Platesnė paslaugų pasiūla apims rizikos valdymą, kibernetinį saugumą, atitiktį, valdyseną, finansinių nusikaltimų prevenciją, tvarumą, privatumą ir vidaus auditą. Taip pat bus teikiamos verslo konsultavimo bei valdymo paslaugos ir siūlomi įvairūs techniniai sprendimai, pavyzdžiui, atitikties stebėjimas ir rizikos valdymo sistemos.

Advisense logotipas

„Prekės ženklas „Advisense“ atspindi tai, ką siūlome rinkai – patarimus ir protingus sprendimus, padedančius mūsų klientams sėkmingai veikti sudėtingoje reguliacinėje ir iššūkių kupinoje verslo aplinkoje. Tačiau šis pokytis – tik pirmasis žingsnis. Rudenį toliau tęsis grupės įmonių konsolidacija ir juridinio pavadinimo keitimas“, – sako „Advisense“ vadovas Kristianas Bentzeris.

Jis pažymi, jog trys dukterinės įmonės – „Algorithmica“, „FCG Fonder“ ir „Grand Compliance“ – tęs savo veiklą išlaikydamos dabartinius prekės ženklus.

„Advisense“ turi biurus Bergene, Briuselyje, Kopenhagoje, Geteborge, Frankfurte, Helsinkyje, Malmėje, Osle, Stokholme ir Vilniuje, bendrai juose dirba apie 450 darbuotojų.