„Skaitmeninį įrankį „Curtains Calculator“ pirmiausia kūrėme sau, norėdami efektyviau valdyti savo pačių turimą užuolaidų saloną. Vėliau, dalyvaudami mugėse, bendraudami su kitais šio sektoriaus atstovais pamatėme, kad ir kiti domisi, kaip tokį įrankį galima įsigyti. Taip gimė startuolis „Curtains Calculator“, kuriame vystomą skaitmeninę skaičiuoklę iš pradžių siūlėme lietuvių kolegoms, o vėliau, pritraukę pradinę investiciją iš rizikos kapitalo fondo „70 Ventures“, pradėjome aktyvius pardavimus Didžiosios Britanijos rinkoje“, – pasakojo „Curtains Calculator“ įkūrėjas Darius Baltunis.

Vystant įrankį ir kuriant naujus funkcionalumus, jis tapo naudingas ir kitokio tipo nei užuolaidų salonai verslams.

„Mūsų sukurta programėlė, grįsta dirbtiniu intelektu, leidžia ne tik paprasčiau apskaičiuoti užsakymus, automatizuoti skaičiavimus, bet ir vienoje platformoje apjungia interjero salonus su dizaineriais, pardavėjais, siuvėjais. Tiesiai iš aplikacijos galima siųsti dirbtinio intelekto sugeneruotus el. laiškus kaip pasiūlymus klientams, dalintis žiniomis su industrijos kolegomis, kas paprastai vykdavo tik specializuotose mugėse“, – aiškino D. Baltunis.

Darius Baltunis

Pasak jo, ankstesnį pavadinimą „Curtains Calculator“ startuolis išaugo: „Naujas vardas leis mums lengviau komunikuoti apie savo siūlomą vertę kitiems verslams, kurie savo ruožtu galės patogiau pristatyti savo gaminio vertybes, naujus produktus, kolekcijas bei dalintis žiniomis, kurios padeda lengviau parduoti produktą galutiniam klientui“.

Jau nauju „Interio App“ vardu startuolis pradeda aktyvią veiklą Prancūzijos rinkoje. „Čia veikti pradėjome neatsitiktinai – turime sutartį su vienu didžiausių Prancūzijos tiekėjų, per kurį savo sukurtą įrankį galime pristatyti Prancūzijos mokymo įstaigose būsimiems interjero dizaineriams. Džiaugiamės, kad pristatę jiems savo aplikaciją, jau sulaukiame gerų atsiliepimų, kad tai yra toks įrankis, kurio šiai industrijai seniai reikėjo“.