„Suteikiame galimybę bet kokiam verslui per dieną – pačiu greičiausiu ir efektyviausiu būdu – išspręsti savo problemas – pradėti prekiauti mūsų prekybos centre internete. Įmonėms nereikia gaišti laiko ir investuoti į elektroninės parduotuvės kūrimą, vardo ir žinomumo didinimą, klientų srautų pritraukimą. Viską mes turime: esame kaip „Akropolis“ internete. Šiomis galimybėmis nemokamai dalinamės su visais verslais, kas neturi kur realizuoti prekių, kam reikia pagalbos ar nori padidinti pardavimus“, – pranešime cituojamas „Varlė.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

El. parduotuvės atstovai teigia, kad tie verslai, kurie jau turi savo e. parduotuvę, labai lengvai gali perkelti visą informaciją į „Varlė.lt“ ir taip jie gauna dar vieną papildomą vietą prekybai su didžiuliu pirkėjų srautu. Jei programos sutampa, duomenų perkėlimas įmonei nieko nekainuoja. Jei reikia adaptuoti, imamas mokestis – nuo 50 iki 200 eurų.

Pasak M. Butausko, šiuo metu labai svarbu, kad pirkėjų pinigai už prekes keliauja iš karto be jokių užlaikymų tiesiai pardavėjui – toms įmonėms. „Varlė.lt“ gauna tik procentus už pardavimus. „Įmonės niekuo nerizikuoja: jei nieko neparduos – nieko ir nemokės“, – aiškina jis.

„Varlė.lt“ atstovai teigia, kad prasidėjus karantinui sulaukė ypač didelio susidomėjimo ir kasdien sudaro apie 10 naujų sutarčių.

Lietuvoje galimybe prekiauti „Varlė.lt“ prekybos centre internete naudojasi apie 80 įmonių, tarp kurių knygynų tinklas „Vaga“, „Magrės baldai“,, sėklų ir trąšų pardavėjai „Baltic Agro“ ir kitos įmonės.

Šiandien „Varlė.lt“ paklausiausios prekės kaip ir daugumoje kitų vietų – kaukės, dezinfekcinis skystis, pirštinės bei kompiuteriai ir kita įranga, tinkama nuotoliniam darbui.