„Esame vieni iš pirmųjų Lietuvoje, pristačiusių kitokios koncepcijos, naują prekybos ir logistikos miestelio idėją. Siekiame, kad verslas gautų ekonominę naudą, turėdamas sandėlį, biurą ir prekybos erdvę viename, o lankytojai galėtų rasti geriausius prekių ženklus po vienu stogu. Viliamės, kad bendradarbiavimas su tarptautinės komunikacijos patirtį turinčiais partneriais padės pritraukti šiuos prekės ženklus ir galų gale – suteikti Kauno regionui dar vieną traukos ir naujovių centrą“, – pasakoja „SBA Urban“ rinkodaros vadovė Agnė Jankienė.

„Urban HUB“ projektuose pirmenybė teikiama žaliosioms technologijoms, pastatuose ieškomi inovatyviausi sprendimai, kuriantys pokytį Lietuvoje. „Tarptautinės partnerystės, investicijos į komunikaciją ir pastangos padėti verslams augti dabar itin vertingos, tad kartu su „SBA Urban“ komanda esame pasiryžę tas pastangas dėti“, – sakė „Adverum“ vyr. partnerė Ieva Naujalytė.

Pirmąjį miestelį „SBA Urban“ pradės statyti Kauno rajone prie autostrados Vilnius – Klaipėda, statybos leidimo bendrovė tikisi šių metų pabaigoje – 2023 m. pradžioje. Bendras miestelio plotas sieks 67 000 kv. metrų, o patį projektą planuoja vystyti trimis etapais.

A. Jankienė pasakojo, kad paskelbus apie planus Kauno rajone „Urban HUB“ sulaukė didelio įmonių susidomėjimo, nes galimybė turėti biurą, sandėliavimo erdves ir prekybos vietą viename taupant kaštus šiandien yra labai aktuali. Tai paskatino „Urban HUB“ statyti ir Vilniuje. Vilniaus „Urban HUB“ plotas sieks 22 000 kv. m., projektas bus šalia Ukmergės gatvės, greta magristralės Vilnius – Panevėžys. Statybų leidimo laukiama 2023 m. pradžioje.

Komunikacijos paslaugų bendrovė „Adverum“ teikia strateginio komunikacijos planavimo, krizių komunikacijos, ryšių su visuomene, rinkodaros komunikacijos, skaitmeninės komunikacijos, tarptautinės komunikacijos konsultacijas, taip pat ryšių su žiniasklaida mokymų, ESG, socialinės atsakomybės komunikacijos, naujos realybės darbdavio komunikacijos paslaugas. „Adverum“ yra aktyvi tarptautinio konsultacijų bendrovių tinklo PRGN (Public Relations Global Network) narė ir turi partnerystes su daugiau kaip 50 agentūrų svarbiausiose pasaulio rinkose.

Tarp bendrovės klientų – „Citadele“, „CGI Lithuania“, „Cosentino Group“, „Dell Technologies“, „Estoty“, „Deel“, „Invest Lithuania“, K2.LT, „Nestle Baltics“, „Vilniaus duona“, „Volfas Engelman“, „Western Union“, „Wizz Air“, „Yukon Advanced Optics Worldwide“ ir kt.