„Agentūros atstovai paliko teigiamą įspūdį iš analitinės pusės, pasidalino taikliais pastebėjimais apie mūsų kompanijos galimybes komunikacijoje. Be kūrybinio darbo, iš agentūros tikimės būtent to – savalaikių ekspertinių įžvalgų“, – pranešime žiniasklaidai sako SIA „UniCredit Leasing“ Lietuvos filialo generalinis direktorius Laimonas Belickas.

Kaip teigia „Virtuozai“ direktorius Vilius Mackonis, ši bendradarbiavimo sutartis yra naujas etapas dar gana jaunos agentūros veikloje, padėsiantis agentūrai tapti matomai Lietuvos rinkodaros ir komunikacijos rinkoje.

„Agentūra kaip organizacija dar visai jauna, tačiau mūsų komanda jungia daug patirties turinčius specialistus. Mes veikiame pagal išorinio rinkodaros ir komunikacijos departamento modelį, orientuodamiesi į vidutinį ir mažą verslą, nes galime pasiūlyti ir strateginio planavimo paslaugą, ir taktinių veiksmų įgyvendinimą“, – sako V. Mackonis.

Agentūrą „Virtuozai“ 2017 metais įkūrė V.Mackonis, iki tol dešimtmetį dirbęs ICOR grupei priklausančioje bendrovėje „City Service SE“, kur paskutiniais metais ėjo rinkodaros direktoriaus pareigas ir buvo atsakingas už šią veiklą grupės įmonėse Lietuvoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Latvijoje, Rusijoje.

„Virtuozų“ komandą sudaro 10 specialistų – projektų vadovai, komunikacijos ir socialinių tinklų, skaitmeninės rinkodaros, kūrybos ir grafinio dizaino specialistai, taip pat bendradarbiai Ispanijoje, Lenkijoje, Latvijoje.

Tarp agentūros klientų yra koncerno „City Service “ įmonės Lenkijoje ir Ispanijoje, pastatų priežiūros įmonė „Mano Būstas“, saulės energetikos įmonė „Solet Technics“, verslo centras „3 Burės Eastnine“, pramonės elektronikos ir automatikos gamintojai „Phoenix Contact“, ISM Magistrų klubas ir kitos įmonės.

„UniCredit Leasing“ Lietuvoje yra sėkmingai Europoje veikiančios bankininkystės paslaugų grupės „UniCredit“ dalis, siūlanti vietinę ir tarptautinę patirtį bei suteikianti prieigą prie pirmaujančių produktų ir paslaugų 14 pagrindinių rinkų Europoje.