„Lietuvoje, kaip ir visame Vakarų pasaulyje, neįmanoma nepastebėti mokamos interneto žiniasklaidos tendencijos. Jei norime, kad žiniasklaida galėtų dirbti profesionaliai, kurti kokybišką turinį, siūlyti jį vartotojui patogiomis formomis, būtina į tai investuoti. Vis daugiau žmonių tai supranta, kaip ir tai, kad norint apsisaugoti nuo dezinformacijos plitimo, sąmokslo teorijų platinimo, neapykantos kurstymo, visuomenei būtina stipri žiniasklaida, kurios jokie socialiniai tinklai nepakeis. Labai svarbu, kad tai supranta ir verslas“, – sako Delfi verslo plėtros vadovas Irmantas Matilionis.

„Nuolat galvojame, kokias papildomas vertes galime pasiūlyti savo klientams. Suprantame, kad mes visi norime būti informuoti, ypač – priimdami finansinius sprendimus. Mums svarbu prisidėti prie visuomenės finansinio ir informacinio raštingumo didinimo, tad tikimės, kad padovanoję savo klientams, turintiems „Luminor Black“ kortelę, galimybę naršyti „Delfi Plius“, suteiksime naudą ir jiems, ir prisidėsime prie visuomenės įpročių keitimo“, – sako „Luminor“ banko Lietuvoje komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai, analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai ir įdomios istorijos. Čia rasite daugiau nei 8000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. Delfi Plius prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje Delfi aplinkoje.

„Luminor Black“ – mokėjimo kortelė išskirtiniams kasdieniams ir kelionių poreikiams. Be nemokamų pervedimų eurais ir galimybės nemokamai išsigryninti pinigų „Luminor“ bankomatuose Baltijos šalyse iki 1200 eur/mėn ir iki 400 eur/mėn. bet kur pasaulyje, ši kortelė suteikia kelionių draudimą, galiojantį tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje, bei pirkinių draudimą, galiojantį net 180 dienų.

Turintys „Luminor Black“ korteles užsiregistruoti nemokamai prenumeratai gali čia.