Tikisi atrasti originalesnių idėjų

Švedijoje įkūrusi agentūrą „Studio Playground“ A. Skrupskytė tikisi įsitvirtinti su nauju hibridiniu veiklos modeliu: bent kol kas nuolatinių darbuotojų ji neieško, tačiau suburia komandas pagal konkrečius kliento poreikius.

„Ypatingai po pandemijos pastebėjau, kad kūrybinių industrijų žmonės nori kuo daugiau laisvės, pasirinkti, su kuo, kada, prie kokių projektų dirbti. Iš to ir gimė idėja, kad juk nebūtinai reikia turėti žmones įdarbinus visą laiką ir ieškoti, ką su ta visa komanda veikti – galime bendradarbiauti pagal tai, kokių kompetencijų kada reikia“, – pasakoja ji.

A. Skrupskytė tikina griežtai neatmetanti galimybės kada nors grįžti gyventi į Lietuvą, bet dabar, sukūrusi šeimą su švedu, daugiausiai laiko leidžia Stokholme ir Londone. Tačiau, pasak jos, šiais laikais vieta tampa antraeiliu klausimu.

„Gana dažnai grįžtu į Lietuvą ir stengiuosi prisidėti prie įvairių projektų. Kai teko dirbti su kažkuo Lietuvoje, supratau, kad čia yra labai daug talentingų žmonių, be to, su jais labai faina dirbti – puikus bendravimas, kokybiškas darbas, idėjos kartais net įdomesnės nei tokios patogios idėjos, ateinančios iš tokių didmiesčių kaip Berlyno ar Londono. Nors prie tokių ir aš buvau prisidėjusi, tai negaliu nieko blogo sakyti“, – juokiasi ji.