Skelbime išvardinamos 11 svarbiausių priežasčių, kodėl darbdaviai turėtų samdyti į Vilnių iš Londono grįžusią Liną ir pabrėžiama, kad tai nėra jokia viešųjų ryšių akcija, o tikras darbo paieškos skelbimas.

T. Vidmantas sako, kad jam naudoti savo profesinius įgūdžius padedant žmonai atrodo visiškai savaime suprantama. „Labai natūralu naudotis tuo, ką moki, kad kažkam padėtum. Norėjome sukurti paprastą, jaukų, šviesų skelbimą, be jokio juodo humoro, ir, manau, mums pavyko, nors kažkam vis tiek mačiau vienas punktas dėl motinystės užkliuvo", - juokėsi režisierius. Viename iš punktų minima, kad darbo ieškanti Lina neišeis motinystės atostogų, nes daugiausia, ką jie nori auginti, tai katiną.

Reklaminis skelbimas, esantis prie Salomėjos Nėries gimmazijos, kabės dvi savaites. Tiek laiko, tikėtina, bus sočiai darbdaviams pateikti pasiūlymus. „Tikėkimės, taip ir bus", - šypsojosi T. Vidmantas, pridurdamas, kad su žmona tekstą prieš užsakydamas šį skelbimą tikrai suderino.

Pati Lina pasakoja darbo Lietuvoje ieškanti ir kitais būdais, bet tikisi, kad šis vyro sumanymas padės dar paspartinti šį procesą. „Londone įgijau tarptautinį kosmetologo diplomą, kuris atvėrė duris į prestižines klinikas Londono centre. Dirbau sunkiai ir atkakliai. Paskutinius dvejus metus dirbau vadove Vakarų Londono Dermatologijos Centre. Taip pat atstovavau lazerinėms technologijų kompanijoms, vesdavau mokymus skirtinguose Europos miestuose. Padėdavau sudaryti pardavimų sandorius, susijusius su lazerinėmis technologijomis. Dalyvaudavau kongresuose kartu su lazerinių technologijų kompanijomis. Esu padėjusi norvegų investitoriams atidaryti plaukų transplantavimo kliniką Londone. Neatmesdavau jokių pasiūlymų estetinės medicinos srityje, nes ją labai myliu", - apie savo patirtį pasakojo ji, pridėdama, kad nenori apsiriboti estetine medicina, o yra atvira pasiūlymams iš įvairių sričių.

Darbo skelbime apie norimą atlyginimą ji nerašo ir sako, kad tai bus derybų objektas.