„Norėjome atnaujinti komunikaciją, o „INK agency“ pasiūlymas išsiskyrė naujomis idėjomis ir integruotu požiūriu. Svarbi buvo ir įmonės patirtis koordinuojant komunikaciją Baltijos šalyse bei su mumis dirbsianti specialistų komanda“, ‒ sako ŠUA korporatyvinių reikalų ir komunikacijos direktorius Dainius Smailys, kuris taip pat atsakingas už kitų „Carlsberg“ grupei priklausančių daryklų komunikaciją Latvijoje ir Estijoje.

Jo teigimu, „Carlsberg“ grupė turi itin ambicingą ir kompleksišką poveikio aplinkai mažinimo strategiją, numatančią grupės įmonių kelionę nulinių emisijų link, todėl svarbu, kad visuomenė išgirstų ir galėtų įvertinti bendrovės pažangą. Lietuvoje išliekant aštriai konkurencijai dėl kvalifikuotos darbo jėgos, vis svarbesnė tampa ir darbdavio komunikacijos linija.

Dainius Smailys

INK agency“ direktorė Jolita Kochanskė sako, kad dirbti su savo srities lyderiais visuomet įdomu, nes jų iššūkiai ir sprendžiamų problemų spektras bei mastas leidžia išnaudoti visą agentūros potencialą.

„Manau, kad „Švyturys-Utenos alus“ yra tokia bendrovė, kurią savo klientų sąraše nori turėti kiekviena komunikacijos agentūra. Ieškodami sprendimų ambicingiems kliento tikslams pasiekti, galėsime sujungti visos savo komandos kompetencijas: nuo strategijos iki kūrybos, nuo ryšių su žiniasklaida iki komunikacijos socialiniuose tinkluose“, ‒ teigia J. Kochanskė.

Didžiausias Lietuvos aludaris „Švyturys-Utenos alus“ yra „Carlsberg“ grupės dalis, kuriai Baltijos šalyse priklauso Latvijos darykla „Aldaris“ bei didžiausia ir seniausia Estijos darykla „Saku“.

Kūrybinė integruotos komunikacijos agentūra „INK agency“ yra įmonių grupės „Hero Group“ dalis. Grupei taip pat priklauso krizių valdymo agentūra „INK Special Projects“, video gamybos studija „CUT! Films“ ir viešoji įstaiga „Art Central“. Tarp „INK agency“ klientų yra „Telia“, „Zalando“, „Ignitis grupė“, „Electrolux“, „YIT Lietuva“, „Sorainen“ ir kitos bendrovės bei prekės ženklai.