Reklamos plotų nuoma – iš vienų rankų

„Esame kaip tiltas, jungiantis reklamos galimybių ieškančius verslus su reklamos plotų savininkais. Ši platforma suteikia verslams galimybę visus reklamos kanalus patogiai rasti vienoje vietoje ir matyti lokacijas viename reklamos žemėlapyje. Pastebime, kad klientams patogiau reklamos paslaugas užsakyti per centralizuotą platformą nei kreiptis į keliolika skirtingų paslaugų tiekėjų“, –teigia bendrovės „Connective media“, valdančios skaitmeninių ekranų tinklą B2Screen, vadovas Laurynas Baublys.

Būtent B2Screen komanda ir sukūrė šį inovatyvų įrankį ForAds.lt, kuris padeda taupyti laiką planuojant ir užsakant reklamines kampanijas. Idėjai įgyvendinti prireikė daugiau nei metų.

„Dažnai verslai susiduria su iššūkiais, kaip būti labiau matomiems ir pastebėtiems, kaip susiplanuoti efektyvias reklamines kampanijas ir nustebinti savo potencialius klientus netradicine reklama. Todėl ieško naujų reklamos vietų, originalių kanalų ar netikėtų sprendimų, kaip, pavyzdžiui, reklama taksi automobilyje ar automobilių stovėjimo aikštelėje, verslo centro lifte ar prekybos centro tualete.

Kartais verslo savininkas pamato greitkelyje reklaminį skydą, bet nežino, kur kreiptis, kad galėtų užsisakyti reklamą. Mūsų platformos tikslas – surinkti visus reklamos kanalus į vieną vietą. Kuriame partnerystes net su konkurentais, kad klientams nereikėtų klaidžioti ieškant skirtingų reklamos pardavėjų, bet būtų patogiau viską gauti iš vienų rankų“, – teigia B2Screen Plėtros ir pardavimų vadovė Aušra Jarutytė.

Virš 800 skirtingų reklaminių pozicijų

Reklamos platforma „ForAds“ startuoja su plačiu reklamos plotų nuomos pasirinkimu.

Šiandien naujoje el. platformoje galima rasti virš 800 skirtingų reklaminių pozicijų: nuo skaitmeninių ekranų verslo centruose iki ekranų gydymo įstaigose, nuo lauko reklamos stendų iki nestandartinių reklamos galimybių oro uostuose, prekybos centruose, viešajame transporte ar parodų centre „Litexpo“ bei daugelis kitų reklamos galimybių.

Šia reklamos plotų nuomos el. platforma ir reklamos žemėlapiu kiekvienas verslas ar media, reklamos agentūra gali naudotis nemokamai.

El. reklamos plotų nuomos platforma „ForAds“ veikia panašiai kaip booking.com ar kiti marketplace, kur vienoje vietoje galima rasti tiek viešbučius, tiek apartamentus ir pasirinkti pagal kainą ar kitus prioritetus.

Partneriais gali tapti net konkurentai

„ForAds“ projekto partneriais jau tapo Vilniaus viešasis transportas, didžiausias Lietuvoje parodų ir kongresų centras „Litexpo“, Lietuvos oro uostai, prekybos ir verslo centrai, valstybinės ir privačios gydymo įstaigos ir kiti.

„Lauksime grįžtamojo ryšio iš partnerių ir klientų, ar judame teisinga linkme. Dar daug ką reikia įdiegti ir automatizuoti, tačiau norime pasitikrinti rinką, kokią vertę kuria įrankis ir kaip galime jį dar labiau patobulinti, kad taptų neatsiejama dalimi planuojant ir užsakant reklamines kampanijas“, – viliasi „Connective media“ vadovas L. Baublys.

Jis kviečia visus, turinčius reklamos plotų ir norinčius pritraukti papildomų klientų, susisiekti ir jungtis prie „ForAds“ partnerių rato.

El. platformoje Forads.lt užsisakyti reklamą jau galima ne vien didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, bet ir Druskininkuose, Elektrėnuose, Kaišiadoryse, Kėdainiuose, Marijampolėje ir daugelyje kitų miestelių.