Sparčiai prenumeratorių skaičių auginanti išskirtinio turinio platforma vasarą siūlo ne tik už specialią 19,99 Eur kainą įsigyti metinę prenumeratą, bet ir varžytis dėl elektromobilio. Savo sėkmę „Prenumeruok ir važiuok“ konkurse gali išbandyti visi, įsigydami metinę prenumeratą ČIA.

Kiekvieną penktadienį iki rugpjūčio 27 d. „Delfi TV“ laidoje „Delfi Rytas“ kartu su prenumeratos visam gyvenimui laimėtoju skelbiami ir pretendentai į elektromobilį. Jo laimėtojas burtų keliu išaiškės rugsėjo 3 d.

Kadangi mokamo turinio platforma savo prenumeratoriams per mėnesį pasiūlo apie 400 įvairiausių straipsnių bei laidų, „Delfi Plius“ redaktorė Vytautė Merkytė kiekvieną penktadienį pristato įdomiausias publikacijas. „Prenumeratoriai lietuvių kalba gali skaityti prestižinio leidinio „The Economist“ tekstus. Mūsų komanda atrenka lietuviams aktualiausias naujienas. Vienas iš tokių tekstų pasakoja apie tai, kad ne visos vakcinos nuo COVID-19 yra vienodai pripažįstamos pasaulio valstybių. Kai kurios vakcinos atveria daugiau durų. Labiausiai pasisekė tiems, kurie pasiskiepijo „AstraZeneca“ skiepu, mat jie laukiami net 120 valstybių“, – sako redaktorė. Apie tai plačiau skaitykite ČIA.

Pastarąją savaitę prenumeratorių akį patraukė ir publikacija apie nekilnojamo turto burbulą. „Delfi Plius“ bendradarbiauja su „Žinių radiju“. Turime galimybę prenumeratoriams pasiūlyti laidas, kurios šiaip prieinamos tik šio radijo „Patreon“ platformos rėmėjams. Šįkart turėjome laidą, kurios tema: „Ar jau bliūkšta nekilnojamojo turto burbulas?“. Laidoje kalbantys ekspertai nuramino, kad šis burbulas yra kitoks nei tas, kuris 2008 metais sukėlė krizę. Mat žmonės būstus perka iš savų, o ne skolintų pinigų. Gyventojai bijo infliacijos, tad investuoja savo pinigus į nekilnojamąjį turtą. Verta pastebėti ir tai, kad Lietuva nėra išskirtinė – visame pasaulyje matoma panaši situacija“, – sako V. Merkytė. Laidą rasite ČIA.

Dar viena publikacija, kuri patraukė prenumeratorių dėmesį, pasakojo apie jau 10 metų Turkijoje gyvenančią psichologę Sigitą. „Esame įpratę girdėti apie tautiečius Anglijoje, Amerikoje, o štai Turkija mums labiau žinoma kaip atostogų kryptis. Aišku, visada įdomu pasilyginti, ir Sigita šiek tiek papasakoja apie lietuvių ir turkų skirtumus“, – sako redaktorė. Straipsnį perskaityti galite ČIA.

O štai sekmadienį prenumeratorių laukia Dailiaus Dragio vaizdo pasakojimas apie „Vilniaus brigadą“ ir nusikaltimą, kuris nutraukė Boriso Dekanidzės valdymą.

Tarp „Delfi Plius“ platformos kūrėjų yra ir daugiau puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas, Arūnas Spraunius, Rytis Zemkauskas ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Vaidas Čeponis, Vaida Kurpienė ir Rimas Šapauskas, savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas-Greitai. Prenumeratoriai taip pat gali lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“, klausyti „Žinių radijo“ laidų, sukurtų tik „Patreon“ platformai, mėgautis kultūros leidinių „Kultūros barai“ bei „Šiaurės Atėnai“ straipsniais, leidyklos „Dvi Tylos“ knygų ištraukomis ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)