„Pastaraisiais metais „Grifs AG“ stiprino pozicijas Lietuvos rinkoje, buvo įsigytos dvi saugos įmonės: „Sigreta“, „Kametas“. Taip pat investavome į paslaugų technologines inovacijas, kūrėme naujus produktus. Siekiame, kad kokybiška komunikacija apie kompanijos veiklą pasiektų vis labiau augantį klientų ratą“, – sako Rūta Juodeikė, „Grifs AG“ rinkodaros vadovė.

„Virtuozų“ vadovas Vilius Mackonis pažymi, kad agentūros bendradarbiai jau turi patirties apsaugos verslo komunikacijoje, o bendradarbiavimas su „Grifs AG“ žada būti dinamiškas ir įdomus.
„Turto apsauga yra tematika, kuri niekada nepraranda aktualumo ir svarbos. Džiaugiamės, kad turėsime galimybę kūrybinėmis pajėgomis prisidėti prie „Grifs AG“ praktiškų pastangų saugoti visuomenę“, – sakė V.Mackonis.

Saugos tarnyba „GRIFS AG“ įgyvendina fizinės bei techninės apsaugos sprendimus, elektroninių apsaugos sistemų diegimą bei užtikrinanti saugumo rizikos valdymą. Bendrovė veikia nuo 2003 metų, šiuo metu 67 šalies miestų dirba daugiau kaip 1500 darbuotojų. Įmonė paslaugas taip pat teikia Latvijoje ir Estijoje.

Agentūra „Virtuozai“ teikia viešųjų ryšių, socialinių tinklų komunikacijos paslaugas, įvaizdžio formavimo ir rinkodaros paslaugas vidutiniam ir smulkiam verslui. 2019 ir 2020 metais agentūra „Virtuozai“ (MB „Virtuosus“) buvo viena iš labiausiai augančių komunikacijos agentūrų Lietuvoje.

Tarp agentūros „Virtuozai“ klientų yra Švedijos nekilnojamojo turto kompanija „Eastnine“, pastatų priežiūros bendrovė „Mano Būstas“, didžiausia vadovų konferencija EBIT, lizingo ir turto nuomos kompanija „Orion Leasing“, alternatyvaus skolinimo bei verslo finansavimo platforma „Finbee“, Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA), saulės energetikos bendrovė „Solet Technics“, liftų priežiūros įmonė „Baltijos liftai“.