Daugiau nei 20 metų patirtį rinkodaros srityje turinti O. Belova yra vadovavusi Rinkodaros skyriams tokiose žinomose įmonėse, kaip „INIT Grupė“, „Cili Holdings“ bei „SBA Koncernas“. Darbus kelionių organizatoriaus komandoje O. Belova pradeda pačiame sezono įkarštyje – minint pirmuosius įmonės Baltijos šalyse metus. Kaip teigia vieno didžiausių Turkijos kelionių organizatoriaus atstovė, šio vienerių metų laikotarpio įmonei užteko užsitikrinti poziciją ir atsistoti šalia rinkos senbuvių.

„Pastarieji keleri metai pasaulio turizmo sektoriui buvo pilni iššūkių, tačiau „Coral Travel“ juos išnaudojo ruošdamasis plėtrai. Vos pernai prisistatęs lietuviams, latviams ir estams, ne tik sėkmingai įėjo į Baltijos šalių turizmo rinką, bet ir atsiriekė ženklią pyrago dalį iš didžiųjų kelionių organizatorių. Turkiško kapitalo kelionių organizatorius veiklą vykdo dešimtyje pasaulio šalių ir keleivius skaičiuoja milijonais. Na, o mūsų šalyje – jau spėjo pelnyti klientų simpatijas, užimdamas komfortą ir premium klasės poilsį besirenkančių atostogautojų segmentą“, – pasakoja O. Belova, pabrėždama, jog jos, kaip rinkodaros vadovės, pagrindinė užduotis – toliau kryptingai didinti klientų krepšelį, auginat jų pasitikėjimą ir patį kelionių organizatorių siejant su maksimaliai komfortiškomis atostogomis.

„Coral Travel Lithuania“ direktorius Cahitefe Kesen pažymi besidžiaugiantis ne tik stipriu komandos papildymu, bet ir apskritai atsigaunančia išvykstamojo turizmo rinka bei sėkmingu startu Lietuvoje.

„Turizmo verslas – tai žmonių verslas. Todėl sėkmė rinkoje priklauso nuo komandos profesionalumo, motyvacijos bei patikimų partnerių. Džiaugiamės į komandą galėdami priimti savo srities profesionalę. Nors Baltijos šalyse mūsų veikla tik įgauna pagreitį, 30 metų patirtis turizme, tarptautiškumas, orientacija į išskirtinę paslaugų kokybę vietoje kiekybės – sudaro svarias prielaidas tolesniam sparčiam vystymuisi“, – ambicijų neslepia C. Kesen.

„Coral Travel“ priklauso įmonių grupei „OTI Holding“ ir yra vienas didžiausių Turkijos kelionių organizatorių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.