Neseniai rinkoje startavusi nauja bilietų platinimo sistema „Medusa“, priklausanti renginių organizatoriui „Medusa Concert“, nuolat ieško būdų, kaip sudominti klientus. Bendradarbiavimas su kokybiško turinio platforma „Delfi Plius“ – tai papildoma nauda kiekvienam žingeidžiam ir išrankiam žmogui.

Kaip tai veikia? Kiekvienas „Medusa“ platformoje pirktas bilietas PDF formatu turi unikalų numerį, kurį suvedus „Delfi Plius“ svetainėje aktyvuosite prenumeratą vienam mėnesiui.

Pasak įmonės „Medusa Concert“ direktoriaus Remigijaus Knabiko, ši bendradarbiavimo su „Delfi Plius“ forma – inovatyvi ir naujoviška.

„Klientas, pirkdamas bilietą į renginį, gauna ir „Delfi Plius“ prenumeratą. „Delfi Plius“ prenumeratoriams taip pat bus suteikiamos įvairios privilegijos – nuolaidos ar galimybė įsigyti bilietus pirmiems. Artimiausiu metu planuojame pateikti dar kelias visiškai naujas, inovatyvias idėjas, kurios palies kitokį reklamos pateikimą ir bilietų platinimą“, – sako R. Knabikas.

Kaip tikina „Delfi“ verslo plėtros vadovas Irmantas Matilionis, pridėtinių naudų „Delfi Plius“ prenumeratoriai sulauks ir ateityje.

„Bendradarbiavimas su bilietų platintoju „Medusa“ – tęstinis. Panašių pasiūlymų bus galima sulaukti ir vėliau. Mūsų prenumeratoriams siūlysime ne tik nuolaidas į renginius, bet ir kviesime į išankstines premjeras, susitikimus su atlikėjais“, – ateities planais dalijasi I. Matilionis.

Irmantas Matilionis

Esami „Delfi Plius“ prenumeratoriai taip pat nelieka pamiršti – jie galės pasinaudoti išskirtine nuolaida įsigyjant bilietus į visus renginius per bilietų platintoją „Medusa“.