Renginių paslaugų grupė „ReKūrai“ šių metų lapkritį tapo vienintele renginių agentūra iš Lietuvos, iškopusia į geriausių pasaulio renginių apdovanojimų „Bea World“ finalą ir taip įrašiusia Lietuvos vardą į geriausių pasaulyje renginių organizatorių žemėlapį.

Šis pasiekimas Lietuvos agentūrai akimirksniu atnešė tarptautinį pripažinimą ir atvėrė kelius naujoms daug žadančioms galimybėms. Tarp jų – ir kvietimą kaip pirmiesiems ir vieninteliams nariams iš Lietuvos prisijungti prie prestižinio Europos renginių organizatorių tinklo „27Names“, kurio „ReKūrai“ sulaukė įveikę net penkis atrankų etapus.

„Prasidėjo nauja mūsų agentūros era. „27Names“ bendruomenei atstovaujančių agentūrų vadovai turi reguliarius susirinkimus, kurių metu dalinasi patirtimis, aptaria tarptautinius bendradarbiavimo projektus, analizuoja savo verslo modelius, įgyvendintų projektų sėkmės istorijas, pasaulines tendencijas ir inovacijas. Be to, organizacijai priklausančių įmonių darbuotojai gali kelti kvalifikaciją tarptautiniuose talentų kursuose, todėl tikiu, kad ši partnerystė augins mūsų komandą, suteiks naujos motyvacijos ir ambicijų, o kartu padovanos dar geresnius projektus Lietuvos vartotojams“, – sako Aurimas Kamantauskas, renginių paslaugų grupės „ReKūrai“ vadovas.

2008 metais įsteigtas renginių organizatorių tinklas „27Names“ vienija 24 Europos ryškiausias ir didžiausias nepriklausomas renginių organizavimo įmones, kuriose šiuo metu dirba apie 900 talentų: prekės ženklų strategų, projektų ir kūrybos vadovų, dizainerių, inovatyvius renginių kuriančių prodiuserių ir režisierių.

Pasak A. Kamantausko, sinergija su „27Names“ taip pat padės didinti renginių idėjų ir tendencijų festivalio „Revolution“, kurią organizuoja „ReKūrai“, tarptautiškumą. Antroji didžiausia Baltijos šalyse renginių konferencija „Revolution“ įvyks Vilniaus rotušėje 2024 metų gegužės 22-24 d.

„Konferencijos dalyviai turės išskirtinę galimybę išgirsti tokių prestižinių renginių, kaip FIFA gerbėjų festivalis, Frankofonijos žaidynių atidarymas ar „Netflix“ serialo „The Crown“ premjerų pristatymai, prodiuserių ir kūrėjų patirtį iš pirmų lūpų, užmegzti bendradarbiavimą su tarptautiniais partneriais, pirmieji sužinoti ir pritaikyti inovacijas, o kartu pristatyti ir savo kūrybinį potencialą, kurį esame sukaupę čia, Lietuvoje“, – pažymi A. Kamantauskas.

Lietuvos kultūros taryba, įvertinusi praėjusių metų konferencijos „Revolution“ sėkmę ir svarbą šalies kultūrai, konferencijos organizavimui skyrė 15 600 EUR finansavimą pagal Tarybos administruojamą programą „Tinklaveika“.

„27Names“ yra viskas apie įvairovę ir įkvėpimą, todėl mes labai džiaugiamės priimdami renginių grupę „ReKūrai“ į mūsų bendruomenę, vienijančią geriausias nepriklausomas gyvų patirčių agentūras Europoje. Mes tikime, kad kūrybiniu dvasingumu ir inovatyvumu išsiskiriantis idėjų ir tendencijų festivalis „Revolution“ yra puikus mūsų industrijos atspindys. Tad sveiki atvykę, Aurimai Kamantauskai ir komanda!“, – sveikindamas prie tinklo prisijungusią pirmąją agentūrą iš Lietuvos sakė „27Names” vadovas Ralf Specht.

Į tarptautinę sceną renginių paslaugų grupė „ReKūrai“ įsiveržė keliems tarptautiniams apdovanojimams pristačiusi kūrybiniu šedevru tituluojamą savo projektą „Noradienis“. Su šiuo renginiu „ReKūrai“ pelnė pergales „Amber Prize“ ir Europos didžiausių renginių „Conventa Crossower“ apdovanojimuose bei iškovojo kvietimą atstovauti Lietuvai pasaulio renginių organizatorių apdovanojimų „Bea World“ finale Romoje.