„Ryšiai su visuomene visuomet buvo mūsų paslaugų dalis – kelerius paskutinius metus planavome sustiprinti šią mūsų verslo dalį. Džiaugiuosi, kad šie planai išsipildė šiandien išplėtus komandą, kuriai vadovauja nauja vykdančioji direktorė – Baiba Kaulina. MSL visuomet buvo stiprus RsV prekės ženklas regione, lyderiaujantis ne vienoje šalyje. Mes neabejojame, kad „MSL Baltics“ veiklai pasitarnaus MSL tinklo regione ir pasaulyje svari patirtis bei sukauptos žinios“, – teigia Janis Pencis, „Publicis Groupe Latvia“ generalinis direktorius.

„Globalių pokyčių metu ryšiai su visuomene visuomet buvo svarbūs verslui ir organizacijoms siekiant sėkmingai vykdyti veiklą dinamiškoje aplinkoje bei išliekant aktualiais. Komunikacija tapo itin dinamiška ir daugiasluoksnė. Džiaugiamės galimybe pasiūlyti aukštus standartus, kūrybingumą, duomenimis grįstus sprendimus bei tokių globalių vardų, kaip „Publicis Groupe“ bei MSL, patirtį. Mūsų tinklo dydis bei aktyvus bendradarbiavimo modelis mums leidžia nuolat semtis pasaulinės patirties teikiant strategines komunikacijos paslaugas. Pažymint mūsų ilgai lauktą komunikacijos nuotykio pradžią Baltijos šalyse, parengėme keletą ypatingų staigmenų šį rudenį“, - komentuoja Baiba Kaulina, „MSL Baltics“ vykdančioji direktorė.

MSL Baltics šiuo metu dirba su tokiais prekės ženklais kaip „Eucerin“, „Electrolux“, „Danone“, „Kärcher“, „Libresse“.

„Tai buvo ilgai laukta bei kruopščiai planuota plėtra jau kurį laiką mums stebint verslo galimybes Baltijos šalyse . Baiba, palaikant Janiui, labai daug dirbo suburiant visą komandą vietoje ir dirbant su pirmosiomis užduotimis. Mes negalėtume būti labiau patenkinti matydami jų nuoseklaus darbo rezultatus kelis paskutinius ketvirčius. Didžiuojuosi matydamas, kad „MSL Baltics“ šalyse duris atveria ne tik su puikia komanda bei vadovybe, bet ir užtarnautu klientų portfeliu“, – pabrėžia Sebastianas Stepakas, MSL Centro ir Rytų Europoje generalinis direktorius.

MSL yra „Publicis Groupe“ priklausantis vienas didžiausių pasaulyje ryšių su visuomene ir integruotos komunikacijos tinklas. Su daugiau nei 3100 darbuotojų bei 107 biurais pasaulyje, MSL yra ne tik vienas didžiausių RsV tinklų Europoje, bet ir sparčiausiai augantis Azijos ir Ramiojo vandenyno šalyse.