Pasak „Nova media“ vadovo Arijaus Katausko, naujo partnerio prisijungimas išplės agentūros turimas kasdienės ir strateginės komunikacijos, krizių prevencijos bei valdymo kompetencijas, atvers naujas galimybes agentūrai ir sukurs daugiau vertės klientams.

„Naujo partnerio prisijungimas yra dar vienas agentūros vystymosi etapas. Verslo bendruomenėje eksponentiškai augantis aukščiausio lygio komunikacijos paslaugų bei komunikacijos profesionalų kompetencijos poreikis reikalauja iš šias paslaugas teikiančių agentūrų gebėjimo ne tik valdyti kasdienę komunikaciją, bet ir užtikrinti reikiamą atstovavimą pokyčių laikotarpiu. Eidami šiuo keliu ir siekdami suteikti savo klientams pagalbą bet kuriuo jų veiklos etapu aktyviai plečiame turimas kompetencijas. Kartu su visa agentūros komanda esame įsitikinę, kad Gintaro patirtis bei turimos žinios, sutampantis požiūris ir vertybinis pagrindas prisidės prie tolesnio „Nova media“ augimo“, – sako A. Katauskas.

G. Gimžauskas – 16 metų darbo patirtį sukaupęs žiniasklaidos ir komunikacijos profesionalas. Jis pastarąjį dešimtmetį dirbo nepriklausomu komunikacijos konsultantu ir turinio kūrėju, rašė straipsnius verslo ir komunikacijos temomis. Nuo 2017 m. G. Gimžauskas savo veiklą papildė laidų kūrimu „Žinių radijuje“, kur iki šiol veda autorinę laidą „Puikūs pralaimėjimai“.

Karjeros pradžioje G. Gimžauskas dirbo „Verslo žinių“ korespondentu, žurnalų „Reklamos ir marketingo idėjos“ bei „Naujoji komunikacija“ vyriausiuoju redaktoriumi, o vėliau, iki tapdamas laisvai samdomu specialistu, įvairių organizacijų komunikacijos ir kūrybos vadovu.

Pasak G. Gimžausko, jėgų suvienijimas su „Nova media“ tapo organiška individualios veiklos tąsa: „Pastaruosius 10 metų dirbau savarankiškai. Tai reiškia, kad visais klientų poreikiais rūpinausi pats. Žinoma, tai užgrūdino ir davė neįkainojamos patirties, tačiau po tiek laiko atsitrenkiau į tam tikras lubas – individualių galimybių ribą, kuri neleidžia augti ar pereiti į kitą lygmenį. Tad užsimezgęs dialogas su „Nova media“ agentūros komanda netikėtai tapo nauja ir labai intriguojančia pradžia, kuri, tikiu, duos naudos visiems klientams ir agentūros komandos nariams.“

Komunikacijos agentūra „Nova media“ paslaugas Lietuvos ir užsienio verslo klientams teikia nuo 2008 m. Agentūra, bendradarbiaudama su partnerių tinklais, taip pat teikia komunikacijos paslaugas Baltijos šalyse ir visoje Europoje. „Nova media“ dirba su verslo įmonėmis ir organizacijomis iš draudimo, finansų, farmacijos, transporto bei kitų sektorių.

„Nova media“ priklauso Komunikacijos industrijos asociacijai ir 2020 m. yra pelniusi asociacijos Veiklos standarto įvertinimus kaip atsakinga, atskaitinga, skaidri, tobulėjanti ir visuomeniška agentūra.