„Rinkimų diena visuomet yra tikras profesionalumo išbandymas žurnalistams, kupina iššūkių ir, neslėpkime, adrenalino. Suprantame savo atsakomybę operatyviai ir tiksliai informuoti visuomenę, kruopščiai ruošiamės, kad „Delfi“ skaitytojai sekmadienį pas mus rastų visą aktualią informaciją. Žinau, kad patyrusi „Delfi“ žurnalistų komanda užtikrins, kad taip ir būtų“, – sako „Delfi“ vyr. redaktorė R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė

Jau nuo pat ryto „Delfi“ žurnalistai lankysis rinkimų apylinkėse, kalbins balsuojančius, stebės rinkimų aktyvumą, dalinsis visomis naujienomis su portalo skaitytojais. Nuo 20 val., užsidarius rinkimų apylinkėms, „Delfi“ portale ir televizijos kanale „Delfi TV“ bus rodoma speciali rinkimams skirta laida, kurią ves „Delfi“ vyr. redaktorė R. Lukaitytė-Vnarauskienė, naujienų agentūros ELTA redaktorius V. Bruveris ir žurnalistė D. Žeimytė-Bilienė.

„Kartu su pašnekovais lauksime rinkimų rezultatų, analizuosime duomenis, kalbinsime politikus ir ekspertus. Kviečiame prisijungti visus, kuriems rūpi ne tik sužinoti laimėtoją, bet ir išgirsti daugiau įžvalgų apie tai, ką parodys šių rinkimų rezultatai. Neabejotinai laukia labai įdomus vakaras“, – sako R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Šioje laidoje dalyvaus politologė Rima Urbonaitė, apžvalgininkai Skirmantas Malinauskas, Rimvydas Valatka, politikai, partijų lyderiai ir kiti ekspertai. Taip pat joje žiūrovai matys specialius reportažus iš rinkimų štabų, į kuriuos vyks „Delfi“ žurnalistės Greta Klimkaitė ir Kristina Pocytė-Medutė.

Primename, kad „Delfi“ jau veikia speciali rubrika „Prezidento rinkimai, kurioje galite sekti visas su šia tema susijusias naujienas.