„Žinome, kad „Delfi Plius“ skaitytojai – smalsūs, plataus akiračio žmonės, tad pagalvojome, kad jiems turėtų patikti galimybė nekasdieniškai praleisti laisvalaikį. Tikimės, kad apsilankę festivalyje „Didieji Azijos žibintai“ jie ilgam pasisems įspūdžių ir įkvėpimo, o „Delfi Plius“ kažką naujo, įdomaus ir aktualaus jie kasdien ras visus metus“, – sako Delfi rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Festivalyje Pakruojo dvare neaprėpiamoje akimis 15 hektarų dydžio dvaro teritorijoje svečių lauks daugiau kaip 50 skirtingų įžiebtų festivalio žibintų-kompozicijų, kurių sukūrimui buvo panaudota dešimtys kilometrų spalvingo šilko ir milijonai lempučių. Prie jų idėjų ir sukūrimo prisidėjo kelios dešimtys menininkų iš skirtingų Azijos šalių. Čia žavės antgamtiško dydžio skulptūros: viltį ir laimę nešantys šviesos drakonai ir mitiniai siaubūnai, ištikimybės simboliai – gervių ir flamingų būriai, gėlėmis pražys nuo piktųjų dvasių saugantis liūto biustas, užburs rytietiškos deivių figūros, o galiausiai amą atims ir drąsą išbandys 25 metrų ilgio bei 5 metrų aukščio jūros pabaisa krokodilas Vang, į kurį bus galima net įeiti. Visa tai gaubs šventinis šurmulys, kalėdinė mugė, karuselės, atrakcionai visai šeimai, Rytų virtuvės skoniai, susitikimai su Kalėdų seneliu ir unikalios dvaro pažinimo pramogos – nuo dvaro amatų pažinimo iki skonių ir linksmybės atradimo su Žaldoku, Malūnininku ar pasaulyje įvertintoje Istorinėje spirito varykloje.

Tai – didžiausias žiemos festivalis Šiaurės Europoje.

Didieji Azijos žibintai

Kiekvienas prenumeruojantis „Delfi Plius“ metams dovanų gaus bilietą į šį festivalį, galiojantį visu festivalio laikotarpiu. „Delfi Plius“ metinė prenumerata ir bilietas dabar kainuoja tik 29,99 €. Pasinaudoti pasiūlymu apsimoka, nes bilieto į festivalį vertė – net 18 €!

Pasiūlymas galioja iki 2022 m. gruodžio 23 d. Užsiprenumeruoti „Delfi plius“ galima čia.

„Delfi plius“ platformoje prenumeratoriai gali rasti „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienas lietuvių kalba, analitinius straipsnius, tyrimus, išskirtinius interviu, vertingų patarimų ir įdomių istorijų. Kiekvieną mėnesį šioje platformoje prenumeratoriams parengiama 500 vienetų naujo turinio. Tai yra daugiau nei 5000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvas.