Žiniasklaidai išplatintame pranešime rašoma, kad teikti paraiškas į geriausių ryšių su visuomene ir komunikacijos projektų konkursą „PR Impact Awards 2019“ iki gegužės 21 dienos, antradienio, 23.59 val., kviečiamos visos šalies ryšių su visuomene, komunikacijos ir kitos kūrybinės agentūros, verslo įmonės, įstaigos ir organizacijos, ryšių su visuomene ir komunikacijos profesionalai, laisvai samdomi specialistai.

Gegužės 30 dieną Vilniuje vyksiantis renginys „PR Impact Awards 2019“ suteiks unikalią galimybę tiesiai iš projektų kūrėjų lūpų sužinoti įvairių kūrybinių sprendimų bei įgyvendinimo detalių, kurios bus atskleistos tik dalyviams renginio metu.

„Tokie konkursai yra ir industrijos, ir industrijos dalyvių autorefleksijos forma, o bet koks mąstymas, atradimai iš esmės prasideda nuo dažnesnės autorefleksijos“, – dalyvauti „PR Impact Awards 2019“ skatina ilgametis tarptautinės komisijos narys Aurelijus Katkevičius.

Naujos apdovanojimų kategorijos

Tradicines apdovanojimų kategorijas šiemet papildė nauja nominacija „Darbdavio komunikacija“, skirta projektams, kuriantiems teigiamą darbdavio įvaizdį. Dar viena nauja nominacija – „Paramos projektų komunikacija“, kurioje bus vertinama komunikacija, skirta rėmimo veikloms.

Iš viso šiemet bus įteikta 14 apdovanojimų šiose kategorijose: Korporatyvinė komunikacija, Integruota komunikacija, NVO komunikacija, Vidinė komunikacija, Skaitmeninė komunikacija, Geriausias socialinės atsakomybės projektas; Renginys; Inovacija komunikacijoje; Nuomonės formuotojų ir virusinė komunikacija; Darbdavio komunikacija; Paramos projektų komunikacija; Publikos balsas, o daugiausiai apdovanojimų gavusi agentūra nusipelnys Metų agentūros titulo.

Paraiškas vertins 9 tarptautinės komisijos nariai, patyrę ryšių su visuomene, žiniasklaidos, tinklaraščių, skaitmeninės komunikacijos, rinkodaros ekspertai.

Šeštą kartą organizuojamas „PR Impact Awards“ yra jungtinis komunikacijos specialistus vienijančios Lietuvos komunikacijos asociacijos (LTKA) bei Ryšių su visuomene agentūrų asociacijos (RSVA) projektas.

„PR Impact Awards 2019“ renginį sudarys trys dalys: konferencija, geriausių ryšių su visuomene projektų pristatymas ir apdovanojimai.

Renginys vyks gegužės 30 dieną Vilniaus „Tech Parke“, Antakalnio g. 17. Paraiškos teikiamos ir bilietai parduodami „PR Impact Awards“ interneto svetainėje http://primpactawards.com.