Didžiausią metų komunikacijos renginį jau penktąjį kartą organizuoja Lietuvos komunikacijos asociacija (LTKA) ir Ryšių su visuomene agentūrų asociacija (RSVA).

„Renginio panelinės diskusijos dalyviai jau yra tapę moderniosios tautosakos herojais. Socialiniuose tinkluose linksniuojami „verygizacijos“ ir „masiuliškumo“ terminai yra naudojami ne tik politiniame kontekste, bet ir socialinių pokyčių apibūdinimui. Organizuodami didžiausią metų komunikacijos renginį, to pastebėti tiesiog negalime, todėl džiaugiamės, kad A. Veryga ir E. Masiulis sutiko pasidalinti savo patirtimi išgyvenant viešumo bangas“, – pranešime žiniasklaidai sakė RSVA tarybos pirmininkė Romualda Stonkutė.

„PR Impact Awards 2018“ šiemet ypatingą dėmesį teikia inovacijoms ir technologinėms naujovėms bei jų daromai įtakai ryšių su visuomene sričiai ir komunikacijos specialistų kasdieniam darbui.

Organizatoriai kvies prisijungti ne tik prie A. Verygos ir E. Masiulio diskusijos, kurią moderuos Dalia Kutraitė-Giedraitienė, bet ir panagrinėti interneto trolių gyvenimą iš arti, aptarti psichologijos reikšmę komunikacijoje ir robotų galimybes puoselėjant reputaciją.

„Neabejoju, kad „Išbandymo šlove“ panelinė diskusija bus labai įdomi daugumai „PR Impact Awards 2018“ dalyvių. Tai – ne tik galimybė pažvelgti į politinio gyvenimo aktualijas iš arti, bet ir puiki proga paanalizuoti asmeninės ir institucijų komunikacijos planavimo ir krizių valdymo pavyzdžius,“ – teigė LTKA tarybos pirmininkė Lina Jakučionienė.

Šių metų „PR Impact Awards 2018“ konferencija vyks gegužės 18 d. VGTU „Linkmenų fabrike“, o geriausių metų komunikacijos projektų apdovanojimai bus rengiami tos pačios dienos popietę Vaidilos teatre. Šiemet dėl apdovanojimų konkuruoja 68 komunikacijos projektai, kuriuos vertina tarptautinė, 11-os narių renginio komisija. Daugiau informacijos apie konferenciją ir apdovanojimus galima rasti renginio tinklalapyje.

Papildyta 05-14 d.

Renginio organizatoriai pranešė, kad dėl „pasikeitusių dalyvių planų“, diskusija su E. Masiuliu ir A. Veryga atšaukiama.

Renginys susilaukė neigiamo įvertinimo iš visuomenininko Andriaus Tapino. Socialiniame tinkle jis rašė, kad su biču, kuris yra didžiausios politinės korupcijos bylos ašis, o dabar dar vykdo nuostabią komunikaciją desperatiškai sukdamas uodegą, kad negautų 8 metų privalomo poilsio, yra puikus pareiškimas.

Nebent Masiulis pasirinktas po to, kai diskusijoje „Coping with publicity of being a murderer“ atsisakė dalyvauti Henrikas Daktaras, o su Skardžiumi ir Basčiu nepavyko suderinti laikų dėl panelinės diskusijos „PR challenge of working for Russia in the modern Lithuania“.