„Iki 2021 m. turime itin ambicingų planų daugiau nei 2 kartus padidinti savo apyvartą, tad ir rinkdamiesi komunikacijos konsultantus kėlėme aukštus atrankos kriterijus. Dėmesį kreipėme ne tik į strateginį mąstymą, kūrybiškus sprendimus, bet ir į motyvaciją efektyviam bei intensyviam bendradarbiavimui. „Gravitas Partners“ geriausiai atitiko visus šiuos kriterijus“, – pranešime žiniasklaidai teigia „Pigu.lt“ generalinis direktorius Dainius Liulys.

Konkursą laimėjusi bendrovė „Gravitas Partners“ per pastaruosius metus savo komandą papildė dviem naujais partneriais ir įsigijo dalį skaitmeninės rinkodaros agentūros „Komunikacijos amatininkai“ akcijų. Bendradarbiavimą su „Pigu.lt“ ji laiko svarbiu laimėjimu ir postūmiu tolimesniam augimui.

„Esame pasiruošę strateginei partnerystei, kuri apims platų komunikacijos veiksmų spektrą. Elektroninės prekybos sektorius yra itin konkurencingas, kadangi dėl vartotojų dėmesio varžomasi ne tik su vietiniais žaidėjais, bet ir su tokiais tarptautiniais prekių ženklais kaip „Amazon“ ar „Ebay“. Tikime, kad integruotos komunikacijos sprendimų pagalba toliau stiprinsime „Pigu.lt“ lyderio pozicijas Baltijos šalių rinkose tiek verslo, tiek komunikacijos prasme“ – teigia komunikacijos agentūros „Gravitas Partners“ partneris Lukas Mikelaitis.

„Pigu grupės“, valdančios internetines parduotuves „Pigu.lt“ Lietuvoje, „220.lv“ Latvijoje ir „Kaup24.ee“ Estijoje, 2017 m. planuojama apyvarta – 85 mln. Eur. Bendrovės planuose – iki 2021 m. pasiekti 200 mln. Eur apyvartą. Šiuo metu bendrovėje visose Baltijos šalyse dirba 350 darbuotojų. Per pastaruosius 2 metus „Pigu.lt“ ne tik atidarė pirmąją fizinę parduotuvę Lietuvoje, bet ir ženkliai išplėtė asortimentą, kuris dabar apima nuo kasdienio vartojimo prekių iki baldų, interjero detalių, kvepalų ir kosmetikos, vaikų priežiūrai skirtų ir kitų prekių.

„Gravitas Partners“ įsteigta 2005 m., įmonėje šiuo metu dirba 16 žmonių. Tarp agentūros klientų – „Maxima“, „Coca Cola“, „Hewlett Packard“, Wix.com, „Blue Bridge“, „Energijos tiekimas“, „Betsafe“, VIASAT, „Fitbit“, Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, Ūkio ministerija ir kt. Įmonė yra viena iš Ryšių su visuomene agentūrų asociacijos (RSVA) steigėjų, dalyvauja RSVA agentūrų veiklos standarto programoje. 2016 m. „Gravitas Partners“ apyvarta viršijo 900 tūkst. eurų, iš jų tiesioginės pajamos sudarė beveik 390 tūkst. Eur.