„Ūkininko patarėjas“ vėl išgyvena permainų laikus: „Registrų centro“ duomenimis, 2020 m. rugpjūčio 17 d. buvo išrinkta nauja valdyba, kurios pirmininku tapo V. Neverdauskas, anksčiau buvęs ilgamečiu „Ūkininko patarėjo“ redaktoriumi, direktoriumi ir valdybos pirmininku. Visų šių pareigų jis buvo netekęs 2017 m., pasikeitus daliai akcininkų (plačiau skaitykite čia). Kiti valdybos nariai šiuo metu yra Valentinas Aleksa, Valdemaras Ščiupokas, Algimantas Snarskis, Alanta Neverdauskienė.

2017 m. bendrovės direktoriumi buvo paskirtas Julius Skestenis, tačiau 2018 m. dalis akcininkų jį padavė į teismą dėl nesušaukto visuotinio akcininkų susirinkimo, akcininkams nepateiktų dokumentų, bendrovės apskaitos nevedimo. 2019 m. Kauno apygardos teismo nutartimi J. Skesteniui buvo apribota teisė 4 metus eiti viešojo ar privataus juridinio asmens vadovo pareigas ar būti kolegialaus valdymo organo nariu.

Kaip 2019 m. rašė M360, tuo metu dalis darbuotojų dėl nemokamų atlyginimų išėjo iš darbo. Leidinio redaktorius G. Misiukevičius tuomet sakė, kad situacija sprendžiama ir dėl jos susidarymo kaltino akcininkų konfliktus (plačiau skaitykite čia).

Nuo 2019 m. lapkričio pabaigos G. Misiukevičius taip pat pradėjo eiti „Ūkininko patarėjo“ direktoriaus pareigas.

V. Neverdauskas sako, kad G. Misiukevičius valdybos sprendimu jau yra atleistas iš direktoriaus pareigų, bet oficialiai dar yra vyr. redaktoriumi, nes šiuo metu atostogauja ir nesusitinka su valdyba. Pasak V. Neverdausko, šiuo metu tikrinami ir finansiniai dokumentai dėl galimų pažeidimų valdant įmonę.

G. Misiukevičius taip pat nesiruošia nusileisti – dėl pareigų netekimo jis ketina kreiptis į teismą. „Aš manau, kad buvo suklastotas akcininkų susirinko protokolas, perimtas bendrovės valdymas ir padaryti šitie veiksmai. Ar aš būsiu redaktoriumi ar nebūsiu, mes aiškinsimės teisiniu keliu“, – komentavo jis.