„Visi puikiai suprantame, kaip šiais laikais svarbu užtikrinti patogų naršymą mobiliaisiais telefonais. Daug ties tuo dirbome, įdėmiai stebėjome reakcijas į dabartinę mobiliąją DELFI programėlę, ir užuot po truputį tobulinę mažas smulkmenas, nusprendėme klausimą spręsti iš esmės: sukūrėme iš pagrindų atnaujintą, iOS operacinei sistemai, tai yra, „iPhone“ telefonams pritaikytą mobiliąją programėlę, kuri ne tik iš karto pagerins naršymo patirtį, bet ir bus pagrindas prireikus sukurti naujus patobulinimus. Technologijoms vystantis taip sparčiai, labai svarbu turėti galimybę koja kojon žengti su paskutinėmis naujienomis“, – sakė DELFI verslo plėtros skyriaus vadovas Dmitrijus Kočegarovas.

Pasak jo, atnaujinta programėlė bus ne tik greitesnė ir sklandesnė, bet ir pasižymės intuityvesne vartotojų sąsaja ir patogesne navigacija. „Žinoma, tobulėti visada yra kur, ir mes toliau tai darysime, tačiau džiaugiamės jau dabar galėdami pasiūlyti vartotojams daug patogių atnaujinimų. Tam, kad būtų patogiau rasti svarbias naujienas, apie kurias buvo pranešta siunčiant atskiras žinutes į telefonus ir kompiuterius, jas visas bus galima rasti pranešimų istorijoje. DELFI programėlės naudotojai taip pat galės lengviau naudotis funkcija „skaityti vėliau“, leidžiančia išsisaugoti sudominusias naujienas. Tai – tik pora pavyzdžių, o visus atnaujinimus vartotojai gali išbandyti patys“, – ragino D. Kočegarovas.

„Mobilioji DELFI programėlė leidžia nešiotis visas naujienas savo kišenėje. Jos vartotojai gali būti tikri, kad nepraleis svarbiausių Lietuvos ir užsienio naujienų, iliustruojamų turtingomis nuotraukų galerijomis ir video reportažais, jie taip pat gali prisidėti prie turinio kūrimo tiek įsitraukdami į diskusijas, tiek siųsdami savo naujienas, be to, prireikus čia galima lengvai rasti aktualią informaciją, pavyzdžiui, orų prognozes. O nuo šiol visa tai daryti bus dar patogiau“, – džiaugėsi DELFI verslo plėtros vadovas.

Mobiliuosiuose įrenginiuose naujienas skaitantieji kviečiami parsisiųsti atnaujintą programėlės versiją ir mėgautis dar kokybiškesniu naršymu. Tie, kurie dar nenaudoja programėlės, kviečiami ją atsisiųsti ir išbandyti jau dabar. Visi vartotojai, tiek programėlę atsinaujinsiantys, tiek nauji, taip pat nepriklausomai nuo to, ar naudoja „iOS“, ar „Android“ operacines sistemas, užpildę registracijos anketą, pretenduoja laimėti įspūdingus prizus, kuriuos įsteigė „Laisvalaikio dovanos“: dovanų kuponus – vieną 1000 eurų ir du kuponus 500 eurų sumoms.

Trys dovanų laimėtojai bus paskelbti 2018 m. sausio 5 dieną 12.00 val.