Jau penkioliktus metus rengiami apdovanojimai – tarptautinis konkursas, kuriame įvertinamas gaminių pakuočių dizaino meistriškumas, daugiausia dėmesio skiriant vizualiniam patrauklumui, inovacijoms ir tvarumui. Konkursui pateiktus darbus vertina konkrečios kategorijos ekspertų komisija pagal penkis kriterijus: kūrybiškumą, tinkamumą rinkai, inovacijas, atlikimą ir pakuotės ženklinimą.

„Andstudio“ kurtas „Uoga Uoga Kids“ pakuočių dizainas yra žaismingas ir praktiškas „Uoga Uoga“ prekės ženklo papildymas, sukurtas atsižvelgiant į vaikų poreikius. Dizaino pagrindinis elementas, išraiškingi veidai, pagyvina muilo, šampūno ir losjono buteliukus. Naujasis vizualinis apipavidalinimas skatina vaikus žaisti su pakuotėmis ir jas puošti pridėtais daugkartinio naudojimo lipdukais.

„Uoga Uoga Kids“ produktų linija



„Atnaujintas linijos vaikams dizainas pabrėžia „Uoga Uoga“ prekės ženklo filosofiją, kurios esmė – ekologija ir natūralumas. Naujosios pakuotės turi ir kitą funkciją – paversti vaikų praleidžiamą laiką vonioje žaismingu“, – sako Augustinas Paukštė, „andstudio“ vienas iš įkūrėjų bei partnerių.

„Vaikų nenoras maudytis yra dažnai tėvų patiriama problema, kurią „Uoga Uoga Kids“ produktai padeda spręsti paversdami maudynes malonia patirtimi – tai kartu stiprina prekės ženklo, kaip naudingos ir rūpestingos šeimos kasdienybės dalies, vaidmenį. Specialiai vaikams skirtos linijos pristatymas leidžia pasiekti platesnę auditoriją, užmegzti ryšį su pirkėjais ankstyvajame amžiuje ir palikti ilgalaikį įspūdį.“

„Uoga Uoga Kids“ produktų linija

Apdovanojimo svarba

„Dieline“ apdovanojimo laimėjimas, aukštos kokybės ir inovatyvumo įvertinimas, gali prisidėti prie dizaino agentūros reputacijos ir žinomumo augimo rinkoje. „Dieline“ svetainė yra pirmaujanti pasaulinės pakuočių dizaino bendruomenės platforma, kurioje per metus apsilanko daugiau kaip 7 mln. vartotojų.

„Šio apdovanojimo laimėjimas įkvepia mus toliau tobulinti savo požiūrį į pakuočių dizainą, ypač daug dėmesio skiriant naujovėms ir tvarumui, – sako A. Paukštė. – Šis pripažinimas ne tik dar kartą patvirtina mūsų kūrybiškų ir aplinkai draugiškų sprendimų vertę, bet ir parodo mūsų gebėjimus bei profesionalumą esamiems ir būsimiems klientams.“