25-tąjį kartą vykstančiuose „UK Technology Fast 50“ apdovanojimuose vertinami įmonių paskutiniųjų ketverių metų finansiniai rezultatai. Šiais metais jos buvo reitinguojamos pagal pardavimo pajamų augimą procentais 2018-2021 m. „Omnisend“ savarankiškai, be išorinių investicijų šiuo laikotarpiu augo 902 proc.

„Omnisend” vadovas ir vienas įkūrėjų Rytis Laurinavičius sako, kad sėkmingai varžytis tarp dinamiškiausių JK technologijų įmonių lietuviškam startuoliui padeda maksimalus susitelkimas į klientų poreikius. „Dirbame su daugiau nei 75 tūkst. el. komercijos verslų visame pasaulyje. Kad mūsų klientai būtų konkurencingi, tokie turime išlikti ir mes, todėl šiais metais sutelkėme pastangas atnaujinti savo produktą ir išlaikyti lyderystę klientų aptarnavimo srityje“, – sakė jis.

Inovacijas vystant siūlomus produktus bei dėmesį klientams akcentuoja ir kitos sėkmės sulaukusios įmonės. 46 proc. praėjusiais metais „Deloitte“ įvertintų verslų apklausoje nurodė, kad spartų augimą lėmė produktus tobulinant pasitelktos inovacijos. Jų vertinimu, kitos reikšmingos augimo priežastys – efektyvus talentų pritraukimas bei duomenų panaudojimas priimant sprendimus.

44 vieta „UK Technology Fast 50“ – ne pirmas „Omnisend“ laimėjimas šiais metais: „Financial Times“ greičiausiai augančių Europos bendrovių TOP 1000-uke bendrovė užėmė 77-ą vietą, verslo apdovanojimuose „Stevie Awards“ pelnė bronzą už klientų aptarnavimą, o jos tinklalapis nugalėjo programinės įrangos svetainių kategorijoje „Lovie“ apdovanojimuose, kuriuos rengia Tarptautinė skaitmeninio meno ir mokslo akademija. Taip pat, birželio mėnesį įmonė atnaujino savo prekės ženklą, o rugsėjį pristatė jau minėtą vystomos rinkodaros platformos atnaujinimą, pagrįstą klientų atsiliepimais.

„UK Technology Fast 50“ vertinamos ir reitinguojamos įmonės, vystančios technologijomis paremtus produktus ar paslaugas finansų, sveikatos, aplinkosaugos ir kt. srityse. Taip pat jos turi peržengti nurodytą pajamų barjerą ir būti įkurtos Jungtinėje Karalystėje. Lietuvių įkurtas startuolis „Omnisend“ varžosi su šios šalies verslais, kadangi steigimo metu Lietuvoje nebuvo galimybės registruoti tokio tipo įmonę ar rinkti už jos teikiamas paslaugas mokėjimus, atliktus kreditinėmis kortelėmis.

Šiais metais „Deloitte“ teikė apdovanojimus ne tik „UK Technology Fast 50“, bet ir „Fast 50 Women in Leadership“, „Regional Winners“ ir „Rising Star“ kategorijose. Daugiau informacijos apie visus šių metų „Deloitte“ apdovanojimų nugalėtojus galite rasti čia.

„Omnisend“ siūlo integruotus naujienlaiškių, trumpųjų žinučių ir kitų kanalų rinkodaros automatizavimo sprendimus, kuriais naudojasi el. komercijos verslai daugiau nei 130-yje šalių. 40 proc. įmonės klientų dirba JAV. „Omnisend“ biuruose Lietuvoje ir JAV bei nuotoliu dirba apie 200 specialistų.