„Nepatogūs klausimai su Radistais“ DELFI TV eteryje žiūrovų lauks kiekvieną sekmadienį 19 valandą. Drauge su radistais J. Nainiu ir R. Mackevičiumi laidose pasirodys įvairūs svečiai.

„Po ilgesnės pertraukos su Rolandu ir vėl grįžtame į eterį kaip duetas. Patirtys leido susipažinti su daug žmonių Lietuvoje, todėl sugalvojome, kad norime juos pakalbinti – klausime ne to, ko norime, bet to, ko norėtų pasiteirauti gerbėjai ar tie, kurie jų nemėgsta“, – atskleidžia Jonas Nainys.

Anot jo, kiekviename laidos „Nepatogūs klausimai su Radistais“ epizode bus po vieną svečią ar jų porą, kuriuos, nors ir kalbins garsių vedėjų duetas, bet klausimus galvos žiūrovai.

„Tie žmonės, kurie bus mūsų laidoje, turi nusifilmuoti sakydami, pavyzdžiui, „sveiki, esu Arūnas Valinskas, galite man užduoti bet kokį – patogų, nepatogų, kreivą, šleivą – klausimą, o aš į jį atsakysiu specialioje laidoje su Radistais“. Tą video patalpiname „YouTube“, „Facebook“, „Instagram“, DELFI kanaluose. Pasikvietę žmogų į laidą su juo kalbėsime paprastų žmonių lūpomis, bandysime sužinoti atsakymus“, – pasakoja J. Nainys.

Jau žinoma, kad į nepatogius klausimus drauge su Radistais atsakinės Arūnas Valinskas, Edmundas Jakilaitis, Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai, Mantas Katleris, Karolina Meschino. Iš viso per metus laidoje „Nepatogūs klausimai su Radistais“ dalyvaus daugiau nei 50 svečių.

„DELFI TV šiuo metu turi 14 autorinių laidų, „Nepatogūs klausimai“ bus 15 –toji! Džiaugiuosi, kad DELFI TV auga, populiarėja ir kuria vis daugiau įdomaus video turinio. Net neabejoju, kad nauja radistų laida bus viena žiūrimiausių ir laukiamiausių ne tik tarp jaunimo“, – sako DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.