Pasak „Noviti finance“ komunikacijos vadovės Ernestos Vinevičiūtės, pasirinkimą lėmė agentūros patirtis, patikimumas ir įsigilinimas į finansų rinkos specifiką.

„Finansų sritis gali būti sudėtinga, be to, verslai ne visuomet žino apie jiems prieinamas alternatyvaus finansavimo galimybes. Mes siekiame smulkiajam verslui būti partneriais, kuriais galima pasitikėti. Patikimumas ir reputacija yra ne tik principai, kuriais vadovaujamės teikdami paslaugas savo klientams, bet ir reikšmingi kriterijai renkantis verslo partnerius“, – kalba E. Vinevičiūtė.

„Noviti finance“ veikia rinkoje nuo 2016-ųjų. Per šį laikotarpį įmonė finansavo daugiau kaip 2 500 šalies įmonių. Joms suteiktų paskolų suma – daugiau nei 36 mln. eurų. „Noviti finance“ aktyviai prisideda prie smulkiojo verslo skatinimo Lietuvoje – yra oficialus „Invega“ partneris, be to, smulkiesiems verslams skolina per Europos investicijų fondo (EIF) programą „EaSI“. Karantino metu „Noviti finance“ buvo vienas aktyviausių tarpininkų, teikusių paskolas labiausiai nuo COVID-19 nukentėjusiems verslams. Nuo 2020 metų įmonė turi savo filialą Latvijoje.

Tarp komunikacijos agentūros „Agency 1323“ klientų – Lietuvos gyvybės draudimo įmonių asociacija, Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarija, „Lietuvos draudimas“, „Nordcurrent“, „EBV Finance“, „Countline“, „Eriadas“, „ConnectPay“, „Lux Express“ ir kitos įmonės.